FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

Gică Hagi a avut doi remarcați după victoria cu Sepsi: „Pare lent, dar e foarte iute”

FOTO: facebook @farulconstanta
FOTO: facebook @farulconstanta

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 19:48 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 20:01

Farul a debutat cu o victorie în play-off-ul SuperLigii, scor 2-1, în fața codașei Sepsi Sf. Gheorghe. Gică Hagi (54 de ani) a fost mulțumit de cadoul primit de la elevii lui pentru al 300-lea meci ca antrenor în primul eșalon. 

Constantin Grameni și Adrian Mazilu, doi dintre tinerii promovați de Hagi în acest sezon, au adus victoria care consolidează poziția de lider în play-off. Hagi a fost mulțumit de jocul prestat. 

Hagi așa cum nu prea l-ai mai văzut » Motivul schimbării radicale de look din meciul cu Sepsi
Farul - Sepsi 2-1
Hagi așa cum nu prea l-ai mai văzut » Motivul schimbării radicale de look din meciul cu Sepsi

Gică Hagi, după Farul - Sepsi 2-1

„O victorie muncită, cu două echipe foarte bune, care au jucat un fotbal foarte bun. Au încercat să iasă la joc. Nici una dintre echipe nu avea nimic de pierdut. Ne doream cele trei puncte.

Am câştigat pe merit, chiar dacă Sepsi a jucat foarte bine. Sunt fericit pentru băieţi, pentru copii, pentru că au făcut un meci bun. Contează punctele în momentul de faţă şi e un start bun de play-off.

Nu am cum să fiu supărat pe niciunul dintre jucători, cu toate că aţi văzut cum mă agit. Dar după meci îi felicit. Au reuşit să câştige de două ori cu Sepsi, acasă, şi nu este un lucru uşor.

Presiunea e pe noi. Am fost şi în campionatul regulat cei mai buni. Am venit de pe primul loc şi în fiecare meci este important să încercăm să fim cei mai buni”, a spus Gică Hagi la Orange Sport. 

Hagi, laude pentru marcatorii Grameni și Mazilu

Dina Grameni este un mijlocaş care are un echilibru, o balanţă foarte bună între defensivă şi ofensivă. Pare lent, dar e foarte iute. Gândeşte bine, pasează bine. Are un picior bun. A marcat goluri, munceşte foarte mult şi este destul de tânăr, 20 de ani. Are timp să înveţe să ajungă mai bun, mai matur.

Acum, Mazilu e un un atacant. Ştiam cu toţii din club că vede golul atât de uşor. Îl are în sânge şi e un atacant căruia îi place unu contra unu, să dribleze, să atace poarta. E vertical pe poartă, vede golul. Nu e un decar, dar e un atacant foarte bun”, a concluzionat „Regele”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Florin Tănase spune „da” ofertei lui Gigi Becali: „Probabil așa va fi” » Categoric în privința meciurilor cu Andorra și Belarus: „E obligatoriu”

„Clientul” lui Panduru după golul înscris de FCSB contra Universității: „În halul ăsta?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  20 Martie 2023, 16:14

„Pare lent, dar e foarte iute”.. echivalent cu ” este orb săracul ! dar vede bine ” . La câtă școală are borcănatul se exprimă bine !

o_bic
o_bic  •  20 Martie 2023, 05:34

*** a mai scos o ,,perlă"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

padisah
padisah  •  19 Martie 2023, 21:54

“Pare lent dar nu e lent” reloaded. E fumata, nu mai păcălești pe nimeni. Doar in comparație cu Ianis (aka Melcul) pare ca nu e lent, in rest…

Vezi toate comentariile (4)
Comentează