FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - U CLUJ 1-1

Faza etapei » Neagoe i-a oferit arbitrului de rezervă ochelarii lui. Ce a urmat

FC Botoșani - U Cluj 1-1 | Moment haios în repriza a doua a partidei din Moldova, cu Eugen Neagoe, antrenorul ardelenilor, în prim plan.
FC Botoșani - U Cluj 1-1 | Moment haios în repriza a doua a partidei din Moldova, cu Eugen Neagoe, antrenorul ardelenilor, în prim plan.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 21:50

FC Botoșani - U Cluj 1-1 | Moment haios în repriza a doua a partidei din Moldova, cu Eugen Neagoe, antrenorul ardelenilor, în prim-plan.

În minutul 65, Neagoe a avut o dispută inedită cu arbitrul de rezervă Andrei Moroiță. Totul a plecat de la faptul că „Geană” voia un fault la Florin Purece, dar arbitrii au dictat repunere de la margine pentru FC Botoșani.

Tuttosport anunță: „Cristi Chivu, favorit pentru banca lui Inter. E alegerea logică”
Inter
Tuttosport anunță: „Cristi Chivu, favorit pentru banca lui Inter. E alegerea logică”

FC Botoșani - U Cluj. Eugen Neagoe i-a oferit ochelarii arbitrului de rezervă

Nemulțumit de hotărârea „centralului” Bogdan Dumitrache, Neagoe, ironic, a vrut să-i ofere ochelarii săi de vedere lui Moroiță. 

Disputa s-a încheiat cu un cartonaș galben încasat de Neagoe pentru proteste.

„Cred că am văzut mai bine decât arbitri, nu i-am jignit, nu e genul meu. I-am arătat ochelarii arbitrului de rezervă. Eu, când am avut probleme, mi-am luat ochelari. Asta le-am zis și lor. Probabil s-au simțit jigniți și am primit cartonaș galben pentru gest. Mi-a zis «centralul» că poate au greșit și ei. Mingea trebuia să fie a noastră”, a declarat Neagoe la final.

Clasamentul actualizat din SuperLiga:

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Decizia lui Becali, după meciul de aseară » Cum va arăta cuplul de fundași centrali

Un psiholog criminalist, dialog cu GSP după acuzele la adresa lui Devis Mangia: „Dacă nu face nimeni plângere penală împotriva lor, intră în anonimat, dar fac rele în continuare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
donqhot
donqhot  •  04 Octombrie 2022, 08:02

il credeam mai destept pe Neagoe asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează