FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 4-1

FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 4-1 // VIDEO Cristiano Bergodi, mesaj în direct către conducere: „Trebuie să o rezolvăm acum!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 19:55

FC Botoșani a trecut de FC Voluntari, scor 4-1. Cristiano Bergodi, antrenorul oaspeților, (54 de ani) cere întăriri urgente.

„Am făcut câteva greșeli și ne-au penalizat. Au întors rezultatul și nu ne-a fost deloc ușor. Avem probleme în continuare. Echipa nu are încredere când nu avem atacanți. Am jucat așa și cu Sepsi, dar e greu. Suntem în întârziere cu construirea echipei. Ne trebuie jucători. Asta nu înseamnă că jucătorii de astăzi nu au jucat bine.

Ei au fost mai buni decât noi, asta e clar. Trebuie să rezolvăm aducerea jucătorilor pentru fiecare compartiment. A venit Papazoglou, dar e în urmă cu pregătirea. L-am adus și pe Benzar, dar nici el nu e gata de joc. Avem o echipă complet diferită față de ultimele etape din sezonul predecent. Avem nevoie de răbdare, ca noii jucători să se integreze. Începutul va fi foarte greu pentru formația noastră”, a declarat Cristiano Bergodi la TV Telekom Sport. 

„Știe toată lumea că avem nevoie de jucători! Am terminat în atac cu jucătorii de Liga 1 la meciul cu Sepsi. Aveam 4 juniori pe teren”
Cristiano Bergodi

Vezi și:

VIDEO Marius Croitoru, prima victorie ca antrenor în Liga 1! Moldovenii urcă provizoriu pe locul secund

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează