FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 1948

FC Botoșani - FCU Craiova 1-1 » Elevii lui Mutu ratează victoria în minutul 90. Clasamentul ACUM

FC Botoșani - FCU Craiova // foto: captură DigiSport +15   FOTO
FC Botoșani - FCU Craiova // foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 17:00 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 19:54

La Botoșani, trupa lui Marius Croitoru, și FCU Craiova au remizat, scor 1-1. Gazdele au înscris în ultimul minut. 

Programul complet al etapei #10

Prima mare ocazie de gol le-a aparținut oaspeților. După un carambol în careul moldovenilor, mingea a ajuns la Van Durmen, care a șutat moale, pe direcția lui Pap.

Au urmat câteva ocazii imense ale gazdelor. Pe rând, Florescu, Sila și Ongenda au ratat deschiderea scorului. Florescu a șutat de două ori de la distanță, Sila a încercat poarta din doar câțiva metri, dar de fiecare dată Popa a intervenit salvator.

Oltenii au replicat prin Claudiu Bălan. Vârful alb-albaștrilor a reluat cu capul de la aproximativ 10 metri de poartă, dar Pap a reținut cu ușurință.

Echipa lui Adrian Mutu a deschis scorul în minutul 60, prin Sekou Sidibe, jucător „exilat” în urmă cu o săptămână, după ieșirea nervoasă din timpul meciului cu FCSB. Sidibe a luat o acțiune pe cont propriu: a intrat în careul gazdelor, l-a depășit pe Țigănașu și a șutat cu stângul, la colțul lung, direct în vinclu.

La doar 4 minute distață, Sidibe a căzut pe gazon în timpul unui sprint. Instant, a dus mâna la coapsa dreaptă, acuzând probleme musculare, iar Adrian Mutu a decis să-l înlocuiască cu Juan Bauza.

Penalty neacordat pentru FC Botoșani 

În minutul 72, stoperul Bradley Diallo l-a lovit cu talpa în cap pe Mihai Roman în propriul careu, în încercarea de a respinge o centrare. Stoperul Craiovei a lovit mai întâi balonul, apoi capul atacantului, intrarea sa fiind una extrem de neglijentă. Chiar și așa, „centralul” Horațiu Feșnic nu a dictat penalty! 

FC Botoșani - FCU Craiova 1-1 » Elevii lui Mutu ratează victoria în minutul 90. Clasamentul ACUM

În ultimele minute, FC Botoșani a forțat egalarea, iar eforturile moldovenilor au dat roade. În minutul 90, Joyskim Dawa a egalat cu o lovitură de cap superbă, venită în urma unei centrări a lui Braun. Doar două minute mai târziu, Botoșani aproape a dat lovitura, dar Popa și-a salvat echipa cu un plonjon spectaculos.

Cu punctul obținut astăzi, FC Botoșani rămâne pe locul 2 și se apropie la 3 puncte de CFR Cluj, care are meci de la ora 21:00, cu UTA. FCU Craiova, în schimb, este pe 12, cu 9 puncte.

1.000 de persoaneau asistat din tribune la meciul FC Botoșani - FCU Craiova

FINAL. FC Botoșani - FCU Craiova 1-1

FC Botoșani - FCU Craiova, echipe de start:

FC BOTOȘANI (4-3-3): 
Pap - Braun, Racovițan, Tchakonte, Țigănașu - Florescu, Edjouma, Ongenda - Kage, Sila, Souza Silva
REZERVE: Contra, Patache, Remacle, Fili, D. Croitoru, Barbosa Santos, Roman, Tîrcoveanu, Petkovski
ABSENȚI: Șeroni (suspendat)
ANTRENOR: Marius Croitoru

FCU CRAIOVA (4-3-3): 
R. Popa - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Asamoah, Dr. Albu, Van Durmen - Sidibe, Cl. Bălan, Ondaan
REZERVE: Mogoșanu, Gajic, Paramatti, V. Pop, Blidar, Bauza, Raicea, Compagno, Bușu
ABSENȚI: Vl. Achim, Baeten (accidentați)
ANTRENOR: Adrian Mutu

Stadion: Municipal (Botoşani)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)

Citește și: 

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr, replică dură pentru Mihai Rotaru: „O să primească nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor Universității Craiova când îi va fi lumea mai dragă”

FCU Craiova, transfer în plin sezon: un fost jucător de la Dinamo, dorit în trecut și de FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
morisca_11
morisca_11  •  27 Septembrie 2021, 11:21

Nu am nimica cu Mititeii , dar sincer va spun ca vine un miros urat de la divizia B ptr cei de la FCU , TOATA LUMEA A VAZUT CA NU AVETI SCAPARE DIN LIGA 1.

george.br
george.br  •  26 Septembrie 2021, 21:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Stii tu ce-i ala un dialog, ma?:))) Pai ca sa port un "dialog" cu tine, ar trebui sa cobor nivelul limbajului prea mult sub cota admisa a decentei. Nu stiu daca intelegi cum vine asta... Esti atat de slab pregatit, incat si tastatura aia abia te suporta! Nu stiu ce parere au parintii tai...:)))

pickhammer
pickhammer  •  26 Septembrie 2021, 21:02
Postat de 1948 pe 26 Septembrie 2021, 20:53

e un miracol.care s a produs si pt ca botosaniul ne a luat la pret de matineu. Se vede o oarecare evolutie pozitiva. Cum ai spune in aritmetica 0,1>0. Dar problemele raman si sunt grave. In momente cheie,cum a fost in seara asta,antrenorul trebuie sa intervina si sa conserve rezultatul. Nu a facut o pt ca e posibil sa fie pe picior de plecare, nedorind sa i pateze cv ul cu o eventuala retrogradare. Am avut 2 contraatacuri 1 la 1 sau 2 la 2 tratate ca in liga 3. N avem viteza,scheme,inspiratie. Totul e facut la voia intamplarii si la mila lui Dzeu care azi ne a facut cadou 1 pct.Ne daduse 3 dar 2 ne au scapat cand am deschis traista.Suntem sarmani rau. E mai greu decat mi am imaginat.

Felicitari ca esti realist!O vina uriasa poarta si tatuatul jr,care s-a crezut peste noapte un soi de Moratti si a aruncat peste gard o gramada de bani cu miscari de efectiv aberante si arogante specifice omului needucat si neinstruit.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează