FOTBAL  »  Superliga  »  VARIANTĂ

Clubul din Liga 1 care l-ar vrea pe Mirel Rădoi antrenor: „Sunt convins că am face performanță”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, ar fi încântat să colaboreze cu Mirel Rădoi, dacă formația lui nu ar avea antrenor.
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, ar fi încântat să colaboreze cu Mirel Rădoi, dacă formația lui nu ar avea antrenor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 18:07 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 18:47

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, ar fi încântat să colaboreze cu Mirel Rădoi (40 de ani), dacă formația lui nu ar avea antrenor. 

Mirel Rădoi nu va mai continua pe banca primei reprezentative după meciurile decisive din luna noiembrie, cu Islanda și Liechtenstein. Selecționerul ar fi dispus să revină în Liga 1, acolo unde a mai pregătit-o pe FCSB, iar Valeriu Iftime are mare încredere în el. 

Valeriu Iftime l-ar vrea pe Mirel Rădoi la FC Botoșani

„Marius Croitoru este antrenorul meu, am totul pus la punct cu el, dar dacă o dată nu aş avea antrenor, aş face toate demersurile posibile să-l aduc pe Rădoi la Botoşani. Pe el, pe Mutu, că eu cred foarte mult în antrenorii ăştia şi sunt absolut convins că aş putea face performanţă cu antrenorii ăştia la Botoșani.

Dar, în momentul ăsta, nu se pune problema că acum am un antrenor foarte bun, poate chiar mai bun”, a spus Valeriu Iftime, pentru AS

Mirel Rădoi nu exclude o ofertă din Liga 1

„Da, aș mai antrena în România, dacă ar fi o echipă serioasă, care să nu mă dea afară după 3 luni și după ce am pierdut 4 meciuri. Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Glumesc. Eu mi-aș da nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent!”, a spus Mirel Rădoi, imediat după victoria cu Armenia, scor 1-0. 

VIDEO Poveste incredibilă a lui Valeriu Iftime! Momentul când a fost chemat la DNA și i-a fost greu să spună adevărul

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

ANALIZĂ Ciudățenia Ligii 1 » Jucăm ca Barcelona și Real, dar actualul campionat e cel mai sărac din istorie!

A picat! Jucătorul cerut de Dan Petrescu nu mai semnează cu CFR Cluj + cu cine negociază acum campioana

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dora
dora  •  13 Octombrie 2021, 21:49

Stai linistit, pentru că nu vine la Botșeniul tău !

andy_dm
andy_dm  •  13 Octombrie 2021, 20:40

*** e viitorul fost antrenor al clonei fc fcsb dupa ce *** Iordănescu va fi dat afară pentru că va rata și sezonul ăsta titlu. Apoi, după ce *** va rata sezonul viitor din nou titlul pentru clona hidoasă, va fi pasat de ciobanul infractor la satelitul ”Botșeni”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

constantin1955
constantin1955  •  13 Octombrie 2021, 20:38

Domnule Iftimie, te cunosc de multi ani dar nu cred ca vrei sa retogradezi in B cu botosaniul avand pe banca ca antrenor pe Radoi. Si-apoi nu-l poti avea caci Mecanizatorul Simian e pe urmele lui. Dumneata ia-l pe Stoichita.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează