FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ

„Cu ce echipă vor ține microbiștii din Craiova în sezonul viitor de Liga 1?” » Rezultatul sondajului GSP l-ar putea şoca pe Mihai Rotaru

CS Universitatea Craiova și FC U Craiova joacă meciurile de „acasă” pe Ion Oblemenco
CS Universitatea Craiova și FC U Craiova joacă meciurile de „acasă” pe Ion Oblemenco

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 13:23 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 14:33

FC U Craiova este foarte aproape de promovarea în Liga 1, ceea ce înseamnă că în sezonul 2021/2022 orașul din Dolj va da două echipe în Liga 1, unde evoluează și CS Universitatea.

Cu 3 etape rămase de jucat în play-off-ul de promovare în Liga 1, FC U Craiova este prima în Liga 2, având un avans de 6 puncte față de CS Mioveni, formația de pe 3, poziție de baraj. Pare o chestiune de timp până ce oltenii vor promova în prima ligă, iar cu această ocazie GSP.ro a propus un sondaj pentru suporterii de fotbal din Craiova.

FC U Craiova, echipa preferată de suporteri

Intitulat „Cu ce echipă vor ține microbiștii din Craiova în sezonul viitor de Liga 1?”, sondajul a avut două variante de răspuns: „CS Universitatea Craiova, echipa lui Rotaru” și „FC U Craiova 1948, echipa lui Mititelu”. După 50.000 de voturi, lucrurile sunt clare. Majoritatea fanilor înclină spre FC U Craiova, echipa familiei Mititelu!

Mai exact, 37.929 de voturi dintre cele 50.059 au fost primite de FC U Craiova, iar restul, de 12.130, de CS U.

„Cu ce echipă vor ține microbiștii din Craiova în sezonul viitor de Liga 1?” » Rezultatul sondajului GSP l-ar putea şoca pe Mihai Rotaru

Avantaj CS U Craiova în sondajul comandat de Gazetă în 2019

În 2019, Gazeta Sporturilor a comandat un sondaj reprezentativ la nivel național pentru a aflat care sunt echipele din România cu cei mai mulți suporteri. Gazeta a lucrat cu GfK, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piață din lume, cu 85 de ani de experiență în știința datelor în peste 100 de țări, printre care și România. Sondajul comandat și finanțat de GSP s-a desfășurat în perioada octombrie - noiembrie, pe un public țintă format din bărbați pasionați de sport și suporteri declarați.

Rezultatele anunțate la Gala GSP 2019 au arătat că FCSB are 40,9% dintre fani, urmată fiind de Dinamo (13,7%), CS Universitatea Craiova (8,8%), CFR Cluj (7,4%), Steaua București (4,8%) și Rapid (4,7%).

Iar FC U Craiova, echipa familiei Mititelu, era în partea inferioară a clasamentului, cu doar 1,2% dintre preferințele suporterilor.

„Cu ce echipă vor ține microbiștii din Craiova în sezonul viitor de Liga 1?” » Rezultatul sondajului GSP l-ar putea şoca pe Mihai Rotaru

Mititelu jr., mesaj pentru Rotaru

După încarcerarea lui Adrian Mititelu, responsabilul prinicpal cu gestionarea FC U Craiova a devenit fiul acestuia, Adrian Mititelu jr. Acesta a intrat deja într-un război la distanță cu Mihai Rotaru, finanțatorul celeilalte echipe din oraș, CS U Craiova. 

După ce finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova a declarat la finalul meciului cu FCSB (2-0) că echipa lui e susținută de 80% dintre suporterii din oraș, Adrian Mititelu jr. i-a replicat acid acestuia.

„Am văzut că domnul Rotaru susține că treaba e foarte simplă la Craiova, că CSU Craiova deține 80% dintre suporterii din oraș, iar restul de 20% se îndreaptă către noi. Probabil că cei care s-au ocupat de sondajul domnului Rotaru sunt tot cei care, la începutul anului, îl dădeau favorit la alegerile din SUA pe Donald Trump. 

Eu nu vreau să vorbesc despre procente! Cert este că, dacă vom promova în Liga 1, tot ceea ce s-a încercat în acești 8 ani se va remedia treptat, iar masa de suporteri ne va aparține în totalitate. 

Meciul dintre noi și ei va fi meciul adevărului. Îi sugerez domnului Rotaru să fie mai atent la calcule! Deocamdată singurele procente de 80% ce le aparțin sunt acelea de a nu câștiga campionatul!”, a spus Adrian Mititelu jr. pentru Gazeta Sporturilor.

DEZBATEREA ZILEI » Cu cine vor ține microbiștii din Craiova? Cu CS Universitatea Craiova sau cu U Craiova 1948

Mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, la mâna justiției: Tribunalul a decis lupta DDB – Cortacero

Declarația zilei, în studioul GSP: „Dintre CFR, Craiova și FCSB, Sepsi ar merita titlul!” :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Mai 2021, 09:23

Ce va priveste pe voi cu cine tinem noi? Tinem cu cine vrem, cu ai nostri. Iar pentru voi n-avem decat mila, impostorilor

gopo1.
gopo1.  •  13 Mai 2021, 06:51

Pai este si normal sa fie asa, cea din liga 1 este o inventie psd-ista, sa vededem ce o sa faca observator federal, nomenclaturistul popescu, drojderul grande si *** dupa promovarea echipei lui mititelu, o sa rupa daminenele saracii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2284730755005067
Gabriel-Ciprian Gheorghe  •  12 Mai 2021, 23:23
Postat de tonny_dew pe 12 Mai 2021, 18:00

Toti vom tine cu echipa celui mai iubit dintre pamanteni, mesia lui, domnul Mititelu! Suntem innebuniti dupa el si echipa lui. Numai cand auzim rostindu-se "Justice for Craiova" sau "FCU EST 1948", intram asa...intr-un sevraj si excitatie maxima, incat nu ne mai putem stapani! Il iubesc de mic copil pe domnul Adita jr., aproape de cand aveam 5 ani (acum am 50! Se nascuse oare?), pe cand isi dadea viata pe teren, pentru culorile Stiintei ca si jucator. Il iubim foarte mult pe domnul "Gogoașă", un infocat sustinator al echipei (nu stiu cum il cheama...poate are un nume, care se termina cu "escu", pentru ca, nu-i asa?! E un domn!) Si a facut ca prin actiunile lui minunate, sa existe aceasta echipa! Iubim familia Mititelu pentru tot ce a facut. Ne-ar placea sa le vedem chipurile pictate pe peretii bisericilor, ca sa ne putem inchina la ei! Doamne, ce oameni frumosi! Nu ne obligati sa-i suportam pe Cartu, Irimescu, Ungureanu, Balaci, Stefanescu, Crisan, Craioveanu si altii! Ce au facut ei pentru "adevarata Stiinta" sau FCU "Original"? Nimic! Domnul Mititelu le-a facut numele cunoscute, pe cand erau angajati la brutaria dumnealui. Asa ca vom sustine aceasta minunata echipa, cu ajutorul formatorilor de opinie de la GSP!! Sincer? Cred ca suporterii UNIVERSITĂȚII CRAIOVA s-au uitat cu lehamite la acest sondaj, stiind ca e masluit! Hai FCU EST-VEST 1948 TOAMNA!

Nu toți.Doar cei revoltați că niște nenorociți ne-au distrus echipa pentru a-și etala puterea,dandu-ne la schimb,de pomană,o echipă care contravine spiritului adevăratei echipe:Noi nu trăim din mila și pomeni.CSU exact asta este,o echipă născută din mila și pomeni.Este echipa sistemului și asta nu se va schimba niciodată în rândul suporterilor!indiferent de echipa pe care o susțin,CSU este echipa sistemului,băgată direct în liga 2 din ordin politic!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează