FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari a transferat un internațional sloven, Andrez Struna

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 13:35

FC Voluntari a obținut semnătura internaţionalului sloven Andrez Struna (30 de ani), fundaș dreapta cu 27 de selecții și un gol la echipa națională.

Struna a evoluat, în cariera sa, la echipe precum FC Koper, Cravovia, PAS Geannina, Heart of Midlothian, New York FC sau Anorthosis.  

FC Voluntari nu se mai poate baza pe partea dreaptă a defensivei pe Ricardinho (25 de ani), titularul postului, care a fost operat în Portugalia şi va lipsi până în retur.  

Celelalte două soluţii pentru postul de fundaş dreapta la FC Voluntari sunt Constantin Nica (26 de ani) şi Mircea Leasă (20 de ani).

Andrez Struna ar putea debuta la sfârșitul acestei săptămâni, pe teren propriu, în meciul cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 15:00.

VEZI ȘI:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pain89
pain89  •  17 Septembrie 2019, 18:41

pe fratisu l-am vazut ca era bun da poate ca si el e macar acolo aproape daca joaca la nationala

andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Septembrie 2019, 14:40

degeaba,anul asta in b se duc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează