FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-1

FC Voluntari se teme după apariția focarului de COVID-19 la FCSB: „Doamne, ferește!”

Ioan Andone, președintele lui Voluntari, are emoții în privința situației epidemiologice din cadrul echipei, după ce FCSB, formație pe care ilfovenii au învins-o în precedenta etapă de Liga 1, scor 2-1, se confruntă cu 7 cazuri de COVID-19
Ioan Andone, președintele lui Voluntari, are emoții în privința situației epidemiologice din cadrul echipei, după ce FCSB, formație pe care ilfovenii au învins-o în precedenta etapă de Liga 1, scor 2-1, se confruntă cu 7 cazuri de COVID-19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 08:23 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 08:30

Ioan Andone, președintele lui Voluntari, are emoții în privința situației epidemiologice din cadrul echipei, după ce FCSB, formație pe care ilfovenii au învins-o în precedenta etapă de Liga 1, scor 2-1, se confruntă cu 7 cazuri de COVID-19.

  • FCSB a anunțat că i s-a îmbolnăvit aproape tot staff-ul. Surse din UEFA susțin că ei apelaseră de joi seară instituția, cu întrebarea „cum să procedăm dacă ni se îmbolnăvește un antrenor?”. Sâmbătă, la două zile după ce se interesau despre înlocuirea tehnicienilor infectați, au avut meci la Voluntari și n-a lipsit nimeni.
  • Fundașul central Andrei Miron, Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager) au fost confirmați cu Covid-19.
  • Backa Topola - FCSB (turul doi preliminar Europa League) este programat joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Look Plus.

Ioan Andone, președinte FC Voluntari: „E normal să ai emoții”

„Chiar azi am făcut testul, pentru că au trecut 14 zile de la ultima testare. Până acum, la Voluntari n-a fost vreun caz de coronavirus, dar vedeți și dumneavoastră ce se întâmplă în fotbalul românesc. Noi sperăm să nu fie probleme după meciul cu FCSB, dar e normal să ai emoții. 

Ar fi o problemă și dacă am avea două, trei cazuri de COVID-19, Doamne, ferește!, iar asta pentru că lotul trebuie completat și mai căutăm jucători. O să vedem în zilele următoare dacă jucătorii de la FCSB au avut sau nu coronavirus la meciul cu noi, după ce primim rezultatele. Ce pot să vă spun că toată lumea este foarte bine, nimeni n-are deocamdată vreun simptom specific coronavirusului”, a declarat Andone, conform Prosport.

Joi mai descoperiseră doi!

Fotbaliștii și oficialii de la FCSB au fost testați marți. Joi au venit rezultatele. Doi oameni din staff fuseseră depistați pozitiv! Direcția de Sănătate Publică a considerat că nu era nicio problemă, antrenamentele și meciul cu FC Voluntari puteau avea loc așa cum erau programate. Liga Profesionistă de Fotbal a fost înștiințată și a fost de acord cu disputarea partidei. Clubul i-ar fi scos din delegația deplasată în Ilfov pe cei doi îmbolnăviți.

FCSB n-a mai efectuat vreun alt test de marți până sâmbătă, când a fost meciul. Următoarea verificare, comandată de UEFA, a descoperit încă șase cazuri, printre care și un jucător. Erau și ei îmbolnăviți încă de sâmbătă, când avusese loc etapa din campionat? Unul dintre cazurile de joi a fost al lui Ovidiu Kurti, un fizioterapeut specialist în recuperarea după accidentări, deci n-ar fi fost nevoie de el neapărat în Serbia. Și nici n-ar fi fost cazul ca FCSB să întrebe UEFA „care sunt regulile pentru înlocuirea antrenorilor infectați?". 

VIDEO Match Preview: totul despre meciul FCSB - FC Argeș

Citește mai multe știri despre FCSB:

Acesta va fi staff-ul lui FCSB la meciul cu Backa Topola! Cine vine la echipă + vestea de la UEFA

Detalii INCREDIBILE despre focarul de la FCSB: două cazuri de COVID ascunse! Discuții cu UEFA încă de joi: „Pe cine am putea să avem pe bancă?"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sampaolo
sampaolo  •  16 Septembrie 2020, 11:36

Sa-i de in judecata pe FC FCSB!!!

116538290032900
Alice Popa  •  16 Septembrie 2020, 09:50

Virusatii au fost descoperiti de un laborator agreat de UEFA. Daca testele se faceau tot la clinica lui Becali totul era OK. Oare de ce a intrat nea Gigi in autoizolare?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează