FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - SEPSI

FC VOLUNTARI - SEPSI 0-0 // FOTO+VIDEO Start dezamăgitor în Liga 1! Fără goluri la Voluntari

FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe +11   FOTO
FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 20:21

Liga 1 a debutat crunt! FC Voluntari și Sepsi au făcut un antifotbal iritant, 0-0, parcă în ciuda sumelor mari pe care cluburile le primesc din televizări.

Ce mult au mai așteptat iubitorii fotbalului startul noului sezon și ce dezamăgiți au fost probabil aseară! Meciul inaugural al noului sezon de Liga 1, Voluntari - Sepsi, s-a terminat 0-0, dar nu scorul a fost problema fiindcă există și jocuri frumoase, cu ocazii, care se termină indecis. Problema a fost că fotbaliștii au etalat aseară o plictiseală totală. Presingul a fost practic inexistent, ocaziile adevărate de gol au lipsit, iar viteza de joc a dus cu gândul la niște melci care au obosit să înainteze în toropeala soarelui din Voluntari.

Probabil oficialii celor două echipe vor veni cu pretextul că sunt la început de sezon și că jucătorii mai au nevoie de o perioadă de acomodare. După aceea se va apela cel mai probabil la faptul că fotbaliștii sunt prea încărcați și nu se pot ridica la nivelul așteptărilor.

Întrebarea care se pune acum este: cât mai trebuie să suporte fanii fotbalului echipe nou-formate, fără suporteri și fără tradiție, care nu au nici măcar bunul simț să ofere un spectacol demn de urmărit?

FC Voluntari - Sepsi 0-0

Click AICI pentru VIDEO

Click AICI pentru live+statistici

Echipe de start:

FC Voluntari: Mitrev - Vlad, Armaș, Balaur, Miranda - Gheorghe, Cătățînă, Gorobsov, Costin - Deac (Mihalcea 80), Popadiuc (Stoica 70)
Rezerve: Râmniceanu, Leasă, Achim, Buliga, Mihalcea, Bălan, Stoica
Antrenor: Cristiano Bergodi

Sepsi: Niczuly - Ștefan, Tincu, Barisic, Radoslav - Velev, Vașvari (Adebanjo 59, Carnat 81) - Hamed, Flores, Fulop (Ștefănescu 65) - Dumiter
Rezerve: Fejer, Popescu, Carnat, Kilyen, Ștefănescu, Adebanjo, Veress
Antrenor: Csaba Laszlo

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Andrei Chivulete // Asistenți: Ciprian Danșa , Andrei Constantinescu

 

Știrea inițială

După ce s-a salvat de la retrogradare pe finalul sezonului, FC Voluntari   debutează în noul campionat. Ilfovenii au păstrat o bună parte din lot și pe antrenorul Cristiano Bergodi. 

De partea cealaltă, Sepsi are un nou antrenor, Csaba Laszlo, și i-a pierdut pe Adi Rus, Ibrahima Tandia, Gabriel Moura și Ousmane Viera. 

„Ne dorim să începem cu dreptul acest sezon. Este foarte important că am rămas în Liga I. Avem un meci foarte dificil. E normal că nu suntem pregătiţi 100%, dar am făcut o pregătire bună. Băieţii s-au antrenat foarte bine şi sperăm că putem câştiga acest meci. Trebuie să ne descurcăm mai bine decât anul trecut. Acesta este obiectivul nostru. Important e să rămânem an de an în Liga I şi să fim mai liniştiţi decât am fost anul trecut” 
- Cristiano Bergodi, antrenor FC Voluntari

 

#csakazosk #casaliga1 FOTO | Az FC Voluntari elleni meccs előtti utolsó edzés / Ultimul antrenament înaintea meciului cu...

Posted by Sepsi OSK on Thursday, 11 July 2019

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
104722360812265
Vero Evelyn  •  13 Iulie 2019, 14:07

SEPSI OSK are si suporteri si istorie !Au fost prezenti peste 50 de suporteri secui,mai multi ca localnicii.Voluntari nu exista nici ca localitate cand Sfantu Gheorghe avea in B o echipa redutabila pe numele Textila Sfantu Gheorghe,ulterior Oltul .Deci analiza pe jumatate adevarata.In cea ce priveste meciul de ieri,SEPSI OSK a realizat ce a dorit - a luat un punct in deplasare la inceput de drum,timp in care Voluntari a pierdut 2 puncte!

sibelius
sibelius  •  13 Iulie 2019, 08:58
Postat de Razvan Marcel pe 12 Iulie 2019, 23:49

Voluntari nu are ce cauta în liga 1,fotbalul e pt spectatori. Nu pt 100 spectatori și acei pensionari.

Vrei sa spui că la Dinamo sunt mai multi spectatori exceptând meciul cu FCSB? Sau la Giurgiu? Și exemplele pot continua.

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Iulie 2019, 04:10

E foarte normal, dacă toată vara aţi vorbit de cioban, de infractori, de Ianis inter-galacticul, acum culegeţi ce aţi implantat în memoria oamenilor : Decebal în chiloţi, Prinţisorul din Dobreşti, Bouchard fără chiloti şi sfaturile preţioase si senile ale lui Ilie,Ducka si restul cărturarilor.... Mulţumin ptr educaţia dată.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează