FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a pierdut procesul cu Lukasz Gikiewicz la FIFA! E obligată să plătească 93.500 de euro după ce Gigi Becali l-a dat afară

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 11:48

FCSB a pierdut procesul cu Lukasz Gikiewicz, polonezul pe care Gigi Becali l-a forțat să plece de la echipă după doar trei meciuri.  

FIFA a stabilit că atacantul trebuie să primească 93.500 de euro, un rest din suma totală pentru care semnase cu vicecampioana României. Gikiewicz a parafat un angajament cu FCSB în vară și a fost dat afară în toamnă, în momentul în care Gigi Becali a ajuns la concluzia că polonezul nu era atacantul pe care-l visase. 

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a acuzat faptul că îi fusese rupt contractul fără acordul lui și a câștigat litigiul la FIFA. Ca să-l determine să semneze rezilierea, clubul îl șicanase de mai multe ori.

  • Gikiewicz a fost scos de pe grupul de Whatsapp al primei echipe, unde fotbaliștii discută chestiunile profesionale și unde au acces la informații despre programul echipei 
  • I-a fost luată mașina de serviciu Kia oferită de club în urma semnării contractului și i-a fost dat un Matiz 
  • A fost dat afară din camera pe care o ocupa în cantonamentul de la Berceni, sub pretextul că e nevoie de spațiu pentru cazarea unor juniori invitați la un turneu 
  • Vintilă i-a interzis lui Gikiewicz să mai participe la antrenamentele primei echipei, iar atacantul a fost trimis să se antreneze cu un antrenor, Dacian Nastai, fără să primească o minge 

Pentru aproape o sută de mii de euro, fotbalistul a rezistat sub „tortură”, iar acum FIFA i-a dat câștig de cauză. Gikiewicz, care acum a semnat cu Al-Faisaly, avea contract cu FCSB până în iunie 2020, cu un salariu lunar de 8.500 de euro.

3 meciuria bifat Gikiewicz pentru FCSB; polonezul nu a reușit să marcheze niciun gol

Citește și:

Gigi Becali, taxat dur după ultimul derapaj sexist: „Nu pot crede că există o așa mentalitate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  28 Ianuarie 2020, 20:06

Stirea asta de azi, ati trecut-o la diverse...***, treceti repede peste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magura
magura  •  28 Ianuarie 2020, 18:17
Postat de gikiewicz93500 pe 28 Ianuarie 2020, 17:17

ma mir ca nu ti-au sters mesajul.

:))))))))))) eee, se mai fac ca nu vad... desi inghit comentariul asta ca pe un arici...

103798407052226
 •  28 Ianuarie 2020, 17:29

citesc capetele de acuzare si parca sunt trase la indigo cu cele patite de napoli la craiova mititelu,cand ii daduse lu nicolo sa conduca o dacia 1100 !!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează