FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 3-2

„E foarte rău!” » Edi Iordănescu își pune la punct jucătorii: „Hai să fim sinceri”

FCSB - Academica Clinceni 3-2 | Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, nu e mulțumit de modul în care echipa sa gestionează rezultatele favorabile. +48   FOTO
FCSB - Academica Clinceni 3-2 | Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, nu e mulțumit de modul în care echipa sa gestionează rezultatele favorabile.

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 23:30 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 00:09

FCSB - Academica Clinceni 3-2 | Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, e în continuare nemulțumit de modul în care echipa sa gestionează rezultatele favorabile.

Toate detaliile despre FCSB - Clinceni, AICI!

Nu ne putem bucura de această victorie așa cum ar trebui. Arătăm lipsă de maturitate, de inteligență fotbalistică. Am avut 25 de minute foarte bune, am presat la turație maximă. E foarte rău însă când ai 2-0 și împarți controlul jocului. Intri cu 2-1 la pauză, apoi e altă presiune. 

Iar, am intrat bine în partea a doua, am avut ocazii, am marcat, dar trăim din nou periculos cu un gol primit pe final. Trebuie să înțelegem că fotbalul e trăit din momente. Noi ne-am expus azi. Lipsa de șmecherie fotbalistică m-a supărat! Am gestionat prost ultimele minute din prima repriză. Apoi, am gestionat prost și finalul de meci”, a declarat Iordănescu Jr.

+44 FOTO

Edi Iordănescu, antrenor FCSB: „Clinceni ne-a marcat două goluri din două ocazii”

Trebuie mai multă comunicare în teren, să ne ajutăm mai mult, să fim mai inteligenți. Când marchezi 3 goluri acasă și trăiești periculos... e inexplicabil! Trebuie să-ți păstrezi agresivitatea, ceea ce noi n-am reușit. Deși, hai să fim sinceri, Clinceni ne-a marcat două goluri din două ocazii. Dar am avut șansa să ne desprindem și nu am făcut-o”, a mai spus antrenorul FCSB.

Fizic, nu a fost ușor. Am avut o deplasare lungă la Craiova, apoi la Hunedoara, am ajuns la 4 dimineața acasă acum 3 zile. Nu e ușor. Avem un joc cu Chindia. E foarte important să-l câștigăm. După, am timp să corectez și să recuperăm jucători ca Tănase, Tavi Popescu, Florinel Coman, fotbaliști importanți. Primii doi ar trebui să fie gata după pauza naționalei, Florinel Coman va sta ceva mai mult
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

FCSB - Academica Clinceni 3-2 » Continuă seria de victorii pentru roș-albaștri

  • Gazdele au început perfect meciul, iar în minutul 10 conduceau deja cu 2-0. Mai întâi, gol Keșeru, căpitan în această seară. Valentin Gheorghe i-a pasat în careu, atacantul roș-albaștrilor a șutat inițial în portarul Dobre, dar a avut noroc și balonul a revenit la el. A doua oară n-a mai iertat: lob superb, peste goalkeeperul ilfovenilor ieșit în afara careului mic (3). Cel mai rapid gol din acest sezon!
  • A urmat momentul fundașilor centrali. Iulian Cristea a recentrat pentru Vinicius, care a împins mingea în plasă din câțiva metri (10). Greșeală mare și a portarului Dobre, depășit de centrarea lui Radunovic.
  • FCSB n-a mai forțat. Din contră, Clinceni a preluat inițiativa în multe momente și chiar a reușit să marcheze înainte de pauză (45). Nigerianul Michael Omoh a punctat cu un șut de la 25 metri, deviat și de Adrian Șut, mult prea lent în tentativa de a-și bloca adversarul. În poartă, Andrei Vlad era poziționat în afara careului mic, fiind o victimă sigură pentru șuturile lobate, ca acesta.
  • Ianis Stoica a majorat din nou diferența în repriza a doua, profitând de duelul dintre Dobre și Vali Gheorghe (67). Stoica a mai punctat o dată, dar golul a fost anulat - în mod corect - pentru un ofsaid la Vinicius.
  • La fel ca în Cupă, FCSB a tremurat pe final, după golul lui Cascini (88). Oaspeții n-au mai avut timp să și egaleze însă.
  • „Le voi zice jucătorilor că suntem AC Milan”, își motiva Ionuț Chirilă echipa înainte de meci. Nu i-a ieșit în totalitate, dar Academica nu s-a făcut de râs la debutul antrenorului în Liga 1 ca „principal” al ilfovenilor.

Impresarul Adrian Neaga: „Să sperăm că Edi Iordănescu va decide în continuare totul la Steaua”

Citește mai multe știri de actualitate:

Iuliu Mureșan, prima reacție despre venirea lui Mutu: „Era pe listă de la început”

L-a dat afară după eliminarea din Cupă: „Nu mai face parte din lot” + Amenzi pentru toată echipa!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
fcoaforsa
fcoaforsa  •  26 Septembrie 2021, 14:45
Postat de Berceni pe 26 Septembrie 2021, 08:23

Mai prost ca tine e greu sa gasesti, mai caut sa nu te deprimi prea tare.

te-am gasit!

10154099813529868
Cami Nebi  •  26 Septembrie 2021, 10:23

Nu e cam mult sa primesti 5 goluri in 3 zile de la Corvinul (L3) si Clinceni? Nu e o problema,domnu' Edi? Iar absentii,O.Popescu,Tanase si Coman nu sunt jucatori din aparare,ca sa zicem ca s-a dat defensiva peste cap prin lipsa lor! D.Nebi.

leu.mr
leu.mr  •  26 Septembrie 2021, 08:44

Olaru a pasat, din nou, direct la adversar, fara sa fie presat de cineva si asa s-a nascut golul Clinceniului. Baiatul asta sau e obosit sau isi pierde concentrarea in timpul jocului !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează