FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Se confirmă scenariul de coșmar pentru Coman » Rezultatul RMN-ului și cât va sta pe tușă

Florinel Coman, în stânga
Florinel Coman, în stânga

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 14:07 / Actualizat vineri, 05 august 2022 14:23

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul FCSB, a dezvăluit că Florinel Coman (24) a suferit o ruptură musculară. 

Cel mai grav scenariu pentru Florinel Coman s-a confirmat. Accidentat în turul „dublei” cu Dunajska Streda și schimbat la pauza meciului, Coman a efectuat un RMN care a relevat o ruptură musculară la coapsa piciorului stâng.

Anunțul a fost făcut de Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, programat pe 6 august. 

Postarea lui Dinamo i-a iritat pe fani: „Sper că este un pamflet”
DINAMO
Postarea lui Dinamo i-a iritat pe fani: „Sper că este un pamflet”

Nicolae Dică: „Florinel Coman are o ruptură”

„Florinel Coman a făcut RMN-ul și are o ruptură, cred că va sta în jur de 5-6 săptămâni. Mă gândeam că nu e vorba de ruptură după discuția de la pauză, dar din păcate așa este. A mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic și să intre cât mai repede în echipă.

Din dorința de a-i da minute și încredere, l-am lăsat să joace 89 de minute în Europa, apoi tot jocul cu Craiova, pentru a-i da ritm. L-am băgat apoi și în Europa, credeam că poate juca din 3 în 3 zile, dar din păcate a venit această accidentare”, a punctat Dică la conferința de presă. 

Ce meciuri va rata Florinel Coman 

Coman a ajuns, astfel, la a patra accidentare serioasă în ultimii 2 ani. Este de așteptat ca el să revină pe teren abia în octombrie, după ce campionatul se va relua în urma pauzei pentru jocurile naționalei cu Finlanda și Bosnia.

Florinel Coman a înscris un singur gol în ultimul an, în returul cu Saburtalo (final 4-2) din turul 2 preliminar al Conference League.

Printre altele, Coman va rata returul cu Dunajska Streda din Conference League și eventuala „dublă” din play-off, precum și meciurile de campionat cu CFR Cluj și CSU Craiova. 

Mai multe știri despre FCSB: 

FCSB a anunțat OFICIAL două transferuri

Marile vești bune pentru supertransferurile la FCSB: Radaslavescu + Dulca » Lui Boboc îi e teamă de critici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  05 August 2022, 16:15
Postat de codrutz_18_2007 pe 05 August 2022, 15:35

S a rupt pt ca a fost fortat…

Asa-i. Pt ca antrenorul, preparatorul fizic nu prea cunosc starea jucatorilor si nici nu sunt antrenati corespunzator starii in care se afla.

istet10
istet10  •  05 August 2022, 16:14
Postat de ali.bec pe 05 August 2022, 14:39

Neubert nu i-a dat punguta potrivită

Alt prost.

boys.of.straits
boys.of.straits  •  05 August 2022, 16:03

Era bun acum V. Gheorghe...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close