FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Acuză jucătorii de la FCSB pentru începutul slab al lui Andrea Compagno: „Foarte mulți individualiști. Cordea are vedetisme în cap”

Andrea Compagno, FCSB // foto: Imago Images
Andrea Compagno, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 13:21 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 14:15

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul de la FCU Craiova, a analizat începutul de aventură al atacantului Andrea Compagno (26) la FCSB.

Compagno, cumpărat de FCSB de la FCU Craiova cu 1,5 milioane de euro, a înscris în primul meci în tricoul roș-albastru, 1-3 cu Farul Constanța, apoi au urmat 3 apariții, cu West Ham, FC Voluntari și Anderlecht, în care nu a mai punctat.

TOP 10 cel mai bine plătiți jucători de fotbal din lume în noul sezon » PRĂPASTIE între locurile 4 și 5 + Un singur nume nu evoluează în Europa!
BANI
TOP 10 cel mai bine plătiți jucători de fotbal din lume în noul sezon » PRĂPASTIE între locurile 4 și 5 + Un singur nume nu evoluează în Europa!

Adrian Mititelu consideră că stilul de joc al celor de la FCSB nu-l avantajează pe Compagno. Finanțatorul de la FCU vorbește despre „vedetisme” în cazul jucătorilor de bandă, numindu-l pe Andrei Cordea, mijlocașul dreapta.

Adrian Mititelu, despre motivul pentru care Andrea Compagno nu funcționează la FCSB: „Vedetisme. Cordea nu dă drumul la minge când trebuie”

„Este vorba despre stilul de joc de la FCSB. El a marcat încă din primul meci, la Constanța, și a mai avut 3-4 execuții foarte bune cu Voluntari. Este stilul de diferit acolo, Steaua se bazează pe aripi, acei jucători sunt în prim-plan.

Cordea nu dă drumul la minge când trebuie, are vedetisme în cap și vrea să joace pentru el. Sunt foarte mulți individualiști la FCSB. Dacă ar da drumul la minge, cred că ar fi mai bine pentru ei.

Cordea a avut o acțiune în Anglia, cu West Ham, în care în loc să-i paseze lui Compagno, a vrut el să dea direct la poartă. Compagno are anumite calități, dacă tot l-ai cumpărat, joacă pe calitățile lui! Altfel nu va da ceea ce poate.

Uitați-vă cât de mult țin balonul jucătorii noștri și cum se joacă în partea cealaltă, se dă drumul la minge din prima. Atunci se creează acțiuni mult mai rapide, apare dezechilibrul.

La noi vor jucătorii să iasă în evidență, se întorc, se fâțâie și se pierde rațiunea construcției. Compagno e un atacant care a jucat tot timpul pentru echipă”, a precizat Mititelu la Pro Arena.

26 de goluriîn 61 de meciuri a înscris Compagno la FCU Craiova

VIDEO » Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

Mititelu, consternat la TV: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”

FCSB l-a prezentat oficial pe Boban Nikolov » A 12-a achiziție a sezonului pentru roș-albaștri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  17 Septembrie 2022, 19:07

Problema asta la FCSB este încă de pe vremea lui Tănase, care se vroia golgheter, așa că nu pasa aproape niciodată la atacanți (Vukusic, Mamut, Stoica, Keseru), deși erau pe poziții perfecte pentru finalizare.

herman1
herman1  •  17 Septembrie 2022, 17:57

Mititelu are perfecta dreptate exista prea mult individualism

valentindragobete
valentindragobete  •  17 Septembrie 2022, 15:50

Încă 4-5 meciuri d-astea și ți-l trimite jijică ramburs fără despăgubiri! Până acum doar o singură concluzie: nu joacă nimic și nu mă refer la faptul dacă știe sau nu știe ceva!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close