FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șanse tot mai mici ca meciul Farul - FCSB să se joace » Noi probleme de lot pentru Iordănescu

Andrei Miron, incert pentru meciul cu Farul
Foto: Imago
Andrei Miron, incert pentru meciul cu Farul Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 18:56 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 19:29

FCSB și Farul ar trebui să joace duminică, de la 20:30, dar meciul de la Ovidiu are șanse foarte mici să se mai dispute după ce un nou jucător a devenit indisponibil la roș-albaștri.

FCSB rămăsese cu numai 12 jucători disponibili pentru meciul cu Farul după accidentarea lui Florin Tănase. Acum, numărul a scăzut la 11:  Miron are probleme musculare și este incert pentru partida cu dobrogenii anunță Fanatik.

Dacă cel puțin doi jucători nu vor reveni până duminică, meciul nu se va mai disputa. O partidă se poate desfășura în L1 dacă fiecare dintre formații are cel puțin 13 jucători apți, între care un portar. Cu CS Mioveni, FCSB a respectat la limită această regulă.

Există deja și un precedent: în decembrie 2020, Hermannstadt n-a putut să joace, în deplasare, un meci programat tot cu Farul. S-a amânat și s-a jucat după o lună. Un meci se poate amâna o singură dată și dacă la data reprogramării, el nu se va disputa, chiar și dacă va fi din cauza Farului, tot FCSB va pierde la „masa verde"! 

În schimb, dacă partida nu s-ar putea programa până la finalul sezonului regulat, atunci tot FCSB va fi penalizată la „masa verde".

De ce nu ia FCSB jucători de la Academie

Singura dilemă în acest caz e de ce FCSB n-ar putea juca bazându-se pe jucători de la Academie? Teoretic, conform regulamentului, pe lista B se pot trece oricând jucători, chiar și de la o etapă la alta fiindcă e vorba despre jucători U21. Dacă însă ar proceda așa, FCSB s-ar expune singură să dispute un meci cu copii. 

Cum regulamentul nu obligă un club să joace cu alți fotbaliști în afară de cei pe care îi are pe lista deja depusă la LPF, atunci vicecampioana fie va juca împotriva Farului cel puțin în componența pe care a avut-o cu Mioveni, fie confruntarea va fi amânată.

Costin Lazăr despre situația de la FCSB: „Iordănescu și Becali se despart până în iarnă”

Citește alte știri despre FCSB:

Anghel Iordănescu îi ia apărarea fiului său după ultimele declarații a lui Gigi Becali: „Nu au fost onorate cerințele lui Edi!”

FCSB a primit deja banii de la sponsor » Ce sumă a încasat Gigi Becali

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
158180581397392
Bala Nicolae  •  21 Octombrie 2021, 14:38

FCSB are lot de 30-40 de fotbalisti, si voi cereti sa i se amane meciul, cereti sa i se de stadion gata facut,cereti ca el musai sa joace pe ghencea. El a pacalit statul mereu si pe Dumnezeu de zile , a devenit miliardar,latifundiar si toti plang pe umarul lui ca nu are lotul complet,ca nu are stadion,ca nu ia campionatul. Acu sa mai ivit a nenorocire pe capul rumanilor: DIVORTUL lui anamaria PRODAN. GUVERNUL A CAZUT .Incotro sa o apuce si IOHANIS cu atatea probleme

ali.bec
ali.bec  •  20 Octombrie 2021, 23:03

Nu-i nevoie sa se joace omenia. Ne ajunge dacă ne transmit scorul.

715333876085063
Madalin Mataragiu  •  20 Octombrie 2021, 22:56

pentru ca sunt PROSTI nu e nimic altceva ia sa fie ei amenintati c pierd la msa verde sa vedem apoi cum se fac bine sau cum se vor vaccina

Vezi toate comentariile (4)
Comentează