FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 0-2

FCSB - CFR 0-2. Andrei Vlad, făcut praf: „A rămas un tânăr talentat, asta e problema lui” » Care ar fi soluția

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 23:26 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:11

CFR Cluj a învins FCSB cu 2-0 și s-a asigurat că joacă la Craiova, în ultima etapă, cu titlul pe masă. Echipa lui Dan Petrescu nu a întâmpinat prea multă rezistență, deoarece Toni Petrea a aruncat în luptă jucător tânăr după jucător tânăr. 

  • Dacă Universitatea Craiova bate Astra la „masa verde”, Craiova e campioană și cu un egal cu CFR
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova nu câștigă, oltenii vor fi obligați să se impună în derby-ul cu CFR pentru a deveni campioni

Daniel Stanciu, directorul executiv al celor de la Universitatea Cluj, prezentat în studioul celor de la Look Sport, a vorbit despre prestația lui Andrei Vlad, care a comis-o la al doilea gol al CFR-ului, marcat pe colțul scurt de Itu. 

„E păcat că o echipă cum e FCSB nu își permite să aducă un jucător cu experiență pe acel post. Vlad a rămas doar un tânăr talentat, asta e problema, adică prezența lui la FCSB în al doilea sezon nu i-a adus de fapt nicio creștere. Deși a avut ocazia să apere”, a explicat Daniel Stanciu. 

+39 FOTO

Clasament play-off Liga 1:

Alte știri despre lupta la titlu în Liga 1:

Marius Șumudică, intervenție furibundă în direct: „O să rămânem în istoria fotbalului!” + Confirmă scenariul LPF: „Am informații!”

Craiova insistă: finanțatorul Rotaru cere victoria la „masa verde”: „Trebuie să câștigăm cu 3-0, nu văd altă soluție!” + Ironie la adresa celor de la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  04 August 2020, 18:28

andrei “maini moi” vlad nu a demonstrat nimic in poarta.

zorrozabal
zorrozabal  •  04 August 2020, 16:34

Nu conteaza cum apara!Este finu Mirel la nationala?Este!Vlad va fi titular la nationala!La campionatul european-cand ne-a batut si Albania-tata Puiu nu l-a luat-titular chiar-pe Chipciu?Care nu mai avea loc la fcsb?L-a luat!De ce?Ca sa-l vanda baskan-ul!D-aia!

bulan
bulan  •  02 August 2020, 18:31

Parca Tanase e mai bun. Morutan a fost pe teren ca pisica lui Schrodinger. Man si Coman sunt vedete doar in afara terenului. La fel oierul de la stana.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează