FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

Basarab Panduru, mesaj direct pentru Dică: „Îi bulversezi pe toți” + „E un mare semn de întrebare ce se întâmplă acolo”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 07:33 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 09:22

Basarab Panduru (52 de ani), fostul internațional, a vorbit după FCSB - FC Argeș 3-2 despre greșelile lui Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul roș-albaștrilor.

Panduru a observat că Dică încearcă să transmită prea multe informații jucătorilor în timpul meciului, fapt care îi induce mai mult în eroare pe aceștia. Fostul jucător și antrenor a avut un mesaj în direct pentru tehnicianul de la FCSB.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

„Trebuie mai simplu, le explici prea multe lucruri, Dică. Multe lucruri nici nu ajung să se întâmple. Complici lucrurile. Prea multe informaţii, îi bulversezi pe toţi, de asta se ajunge aici”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Panduru a observat o altă greșeală la Nicolae Dică

Panduru a mai observat un minus la Dică, și anume schimbarea căpitanilor echipei. Cu FC Argeș, Coman, primul căpitan, a ieșit în minutul 74. Banderola a trecut pe brațul lui Olaru, care la rândul său a ieșit în minutul 86. 

În locul său a intrat Octavian Popescu, căpitanul lui FCSB în ultimele minute ale jocului. În timpul schimbării, Olaru i-a plasat direct banderola pe braț lui Tavi.

„În momentul în care te-ai hotărât sa pui un căpitan, nu îl mai scoţi de pe teren. Schimbi într-una căpitanii. Dacă mai erau minute, mai schimba. La echipe mari, căpitanul nu se schimbă! E un mare semn de întrebare ce se întâmplă acolo”, a explicat Panduru, potrivit sursei menționate.

Nicolae Dică: „Mă îngrijorează numărul de goluri primite”

„E important că am reușit să câștigăm, e important că am avut reacție. E un lucru pozitiv, iar jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. Pot mult mai mult decât au arătat în această seară

Jucătorii trebuie să aibă răbdare, sigur vom ajunge unde ne dorim. Nu sunt mulțumit, am primit două goluri, dar nouă ni se tot întâmplă ca adversarul să aibă niște execuții... Golul lui Garita a fost extraordinar.

Mă îngrijorează numărul de goluri primite, da. Suntem o echipă care merge peste adversar, e important să câștigăm duelurile unu contra unu. Vom munci la antrenamente și sperăm ca în următoarele meciuri să dăm cât mai puține oportunități adversarilor”, a spus Nicolae Dică după meciul cu FC Argeș, la Prima Sport.

VIDEO cu golul. FCSB învinge FC Argeș cu 3-2 dup reușita lui Cordea

Citește și:

Gigi Becali a intrat la TV la miezul nopții: „Ce faci, dai «bufa-bufa»? I-am cerut explicații lui Dică. Până nu rezolvă asta, n-am cum să fiu fericit!”

Clasă! Compagno a arătat cu FC Argeș de ce Gigi Becali a plătit pe el 1,5 milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  03 Octombrie 2022, 11:59

Slab rau Dicolae Nica

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  03 Octombrie 2022, 10:49

Dică nu vede pe Coman cum face balet pe teren când mingea este la adversar și l expune pe Serban... Numai antistelistii îl vor pe Coman in locul lui Popescu...Asta a intrat 5 minute dar se lupta in careul nostru... Cordea a uitat că trebuie să-l ajute pe Crețu...Parca mi-a părut rău că a marcat și s a scos și meciul asta...El cred că a tras cel mai mult la poarta adversa dar fara folos...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează