FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - ASTRA // FCSB versus fantoma! Echipa roș-albastră se luptă sâmbătă cu 6 foști jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 19:53

FCSB - ASTRA. Vicecampioana întâlnește, sâmbătă, o echipă în componența căreia se află 7 nume care au fost recent în curtea lui Becali: 6 jucători, în frunte cu Denis Alibec și Constantin Budescu, dar și antrenorul Bogdan Andone. 

  • FCSB - Astra va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Reluarea campionatului propune, în acest weekend, un meci cu un afiș spectaculos: FCSB - Astra. De fapt, confruntarea e între actuala echipă a FCSB-ului și o fostă formație a roș-albaștrilor. Astra Giurgiu are în componența actuală nu mai puțin de 6 fotbaliști care în trecutul recent au îmbrăcat tricoul echipei lui Gigi Becali. 

Mulți dintre aceștia se vor regăsi în primul „11” pe care Astra îl va avea pe Arena Națională. Tripleta Tamaș-Budescu-Alibec va fi sigur pe teren din start, așa cum s-a întâmplat în precedentele etape. În afara acestora, în lotul Astrei se află și alți jucători care au trecut și pe la FCSB: Gabi Enache, Răduț și Florentin Matei. 

În plus, tehnicianul Astrei e Bogdan Andone, cel care a fost "principal" la FCSB chiar în startul actualului sezon. Andone a demisionat după doar două luni din cauza imixtiunilor lui Gigi Becali, iar la scurt timp, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, a relatat episoade incredibile: „Încercam să-i aduc argumente, dar de multe ori, discuția se încheia atunci când îmi zicea «Faci așa că așa vreau eu!». O dată m-a sunat chiar în ziua meciului, după prânz, și atunci a trebuit să schimb unul dintre titulari”. 

Ce au făcut la FCSB cei 6 jucători

Budescu: 27 (meciuri) 9 (goluri) 
Alibec:  34 (meciuri)9 (goluri) 
Răduț:  42 (meciuri)0 (goluri) 
Matei:  10 (meciuri)0 (goluri) 
Tamaș:  50 (meciuri)1 (goluri) 
G. Enache:  55 (meciuri) 4 (goluri) 
* meciuri exclusiv în Liga 1 

Gabi Tamaș, singurul campion! 

Dintre cei 6 jucători care astăzi sunt la Astra și în trecut au evoluat la FCSB, unul singur a reușit să câștige titlul de campion cu FCSB. E vorba despre Gabi Tamaș. În sezonul 2014-2015 a evoluat în retur, cu Gâlcă antrenor, iar în vara acelui an nu doar că și-a adăugat în CV titlul, dar FCSB a bifat "tripla": eventul plus Cupa Ligii. 

5 informații despre meciul de sâmbătă 

1. Florinel Coman a contribuit la 12 dintre reuşitele celor de la FCSB, tânărul jucător al roş-albaştrilor având trecute în cont 7 goluri şi 5 pase decisive 
2. Valentin Gheorghe este jucătorul din lotul Astrei cu cea mai importată contribuţie ofensivă: 7 goluri, două pase decisive şi un penalty scos 
3. 13 dintre cele 20 de goluri încasate de FCSB au fost primite în meciurile considerate pe teren propriu. Astra a încasat 17 goluri, dintre care 10 în prima repriză 
4. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 39 de ori pe prima scenă: de 19 ori s-au impus bucureştenii, de 13 ori au câştigat giurgiuvenii, iar alte 7 jocuri s-au terminat la egalitate 
5. Cele mai multe goluri s-au consemnat pe 28 iulie 2012, Astra-FCSB 3-4, într-un meci jucat la Ploiești. Bogdan Stelea era antrenor la Astra, iar Laurenţiu Reghecampf la FCSB. 

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali a găsit cumpărător pentru doi jucători! Alexandru Stan și Claudiu Belu sunt doriți de Astra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  22 Noiembrie 2019, 09:10

Se lupta? Chiar asa?....Hai sa vedem....inca un blat!

rocky2
rocky2  •  21 Noiembrie 2019, 22:05

Fantoma versus altă fantomă! Sau incleştarea infractorilor!

sasesase
sasesase  •  21 Noiembrie 2019, 21:44
Postat de bisisica5 pe 21 Noiembrie 2019, 21:31

Spectaculos intr-adevar: 2 echipe patronate de puscariasi. Una e clonata.

Ambele sunt clone. Corect despre patroni

Vezi toate comentariile (4)
Comentează