FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

FCSB - ASTRA // Gică Hagi, mesaj indirect pentru Gigi Becali: „Nu uitați asta despre Florinel Coman. E o vulpe!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 19:20

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a amintit în conferința de presă de azi, cea în care și-a lansat cartea „Campionii creează Campioni”, de Florinel Coman, fotbalistul vândut celor de la FCSB în urmă cu doi ani.

„Regele” a remarcat calitățile lui Florinel Coman, unul dintre oamenii momentului de la echipa lui Gigi Becali, dar spune că acesta ar trebui folosit mai mult pe postul de atacant. În prezent, Vintilă îl utilizează pe postul de „aripă”.  

„Pentru mine, Florinel Coman e atacant. Atacant! Nu uitați, poate unii au uitat! E o vulpe, are calități fantastice pentru postul de vârf”, a spus Hagi.

Florinel Coman, fotbalistul pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro, traversează cel mai bun sezon de la venirea la roș-albaștri: are 9 goluri și 6 assist-uri în 22 de meciuri jucate în toate competițiile. 

Vezi și: 

Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP, despre Hagi la bilanț: „Cum ar arăta fotbalul românesc fără el? Mai bogat, mai dezvoltat, mai calificat?”

VIDEO Gică Hagi și-a lansat cartea și a făcut un anunț COLOSAL » Își extinde Academia: „Am luat 10 hectare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bodrin
bodrin  •  23 Noiembrie 2019, 22:41
Postat de noname999 pe 23 Noiembrie 2019, 21:31

Ce simplu e fotbalul pentru un diletant ca tine...

"noname" e viitorul antrenor al naționalei, le zice mai bine decât o face manualul de antrenor. Cum de nu l-a remarcat "***"?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  23 Noiembrie 2019, 21:36
Postat de noname999 pe 23 Noiembrie 2019, 21:31

Ce simplu e fotbalul pentru un diletant ca tine...

pai e simplu fotbalu, ori joci agresiv ofensiv si produci pericol cu scheme la firu-ierbii ori esti ultradefensiv, calarit, si pina la urma iei bataie la scor, noi sa revenim la jocu nostru pe jos, sa terminam cu aeriebele aiurea-n tramvai.

noname999
noname999  •  23 Noiembrie 2019, 21:31
Postat de Christian Ciuca pe 23 Noiembrie 2019, 20:50

il scoti pe Puscas ca nu face absolut nimic si-i impingi pe Coman si Ianis virfuri, joci la firu-ierbii, tehnic, cu scheme, cu aripi, il impingi pe Stanciu zecar si ai un atac de vis : virfuri Ianis si Coman, mijloc ultra-ofensiv cu un trio de mingicari luptatori la comanda, Coman-Mitrita-Stanciu, e loc si pentru Deac si Nistor ca elemente experimentate, calmi siguri de ei gata sa atace sau sa ajute apararea, si gata ai rezolvat atacul, ai faza ofensiva de clasa mondiala. N-avem fundasi centrali de valoare, n-avem nici fundasi laterali solizi si capabili sa urce treij de metri cu mingea la picior sa fie releu cu mijlocu, am tot spus-o ne trebuie 4 fundasi solizi care tin adversarii si stiu sa se pozitioneze sa taie transversalele, si nu mai ai nevoie sa-ti vina atacu sa-ti salveze apararea ca in meciurile cu scandinavii si spaniolii, degeaba-i alergi cinspe kilometri pe meci pe Ianis, Coman si Stanciu, asta ca sa sa ajute fundasii cind ei trebuie sa alerge doar cinci, dar aia cinci kilometri sa fie viteza maxima cind trebuie in faza de ATAC, cu scurte driblinguri, un-doiuri si pase la milimetru, cu fente si suturi la poarta. Noul antrenor are de lucru.

Ce simplu e fotbalul pentru un diletant ca tine...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează