FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB s-a reorientat după ce a ratat transferul lui Dumiter » Atacant străin dorit de Gigi Becali: „Are 16 goluri marcate în ultimul sezon”

Un atacant străin ar putea veni alături de Tănase și compania
Un atacant străin ar putea veni alături de Tănase și compania

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 17:59 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 18:14

Impresarul Florin Vulturar, apropiat de FCSB, a dezvăluit că un atacant străin ar putea ajunge la echipa patronată de Gigi Becali. 

FCSB s-a reorientat rapid după ce a ratat transferul lui Andrei Dumiter, tânărul jucător de atac al celor de la Sepsi OSK. Impresarul Florin Vulturar, apropiat al lui Gigi Becali, a dezvăluit că un atacant străin ar putea ajunge la FCSB.

Vulturar nu a oferit numele acestuia și nu a dezvăluit de unde ar veni atacantul, dar a susținut că jucătorul în cauză a înscris de 16 ori în ultimul sezon. 

FCSB, negocieri pentru un atacant străin

„E o criză foarte mare de atacanți și fundași centrali. Căutăm, chiar acum am găsit un atacant destul de interesant, cu sumă de transfer. Vom vedea, este străin, are vreo 16 goluri marcate în ultimul sezon. Dacă se va realiza, veți afla zilele următoare”, a declarat Vulturar la emisiunea „Liga DigiSport”. 

FCSB a ratat transferul lui Andrei Dumiter

Gigi Becali a explicat de ce a picat transferul lui Andrei Dumiter.

Tânărul jucător al lui Sepsi OSK pentru care Gigi Becali a negociat, nu va ajunge în cele din urmă la FCSB. Sepsi OSK și FCSB s-au înțeles privind transferul, pentru suma de 350.000 de euro, 20% dintr-un viitor transfer și împrumutul unui junior eligibil pentru regula U21, însă mutarea a fost blocată de impresarul fotbalistului.

Gigi Becali spune că teama jucătorului față de reacția impresarului a cântărit decisiv.

„Ne-am înțeles cu Sepsi, ne-am înțeles cu el, pe contract, apoi a spus că îi e frică de impresar, de Sărmășan. Bine, mă, dacă ți-e frică... eu știu că un jucător își angajează un slujitor, să îl slujească într-un contract. 

Le e frică copiilor, el are 22 de ani. Bine, dacă ți-e frică, să fii sănătos, n-avem ce face! Făcuse contractul, tot, apoi a închis telefonul și a mai răspuns. Îl așteptam la București și a închis telefonul”, a spus Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 

VIDEO. Florin Manea: „Olimpiu Moruțan nu are oferte, cele spuse de Florin Vulturar sunt inventate”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali anunță ce se întâmplă la FCSB: „El nu cred că vine! La mine nu e cu listă de transferuri. E după ureche, pac-pac!”

Culise incredibile de la FCSB: „Gigi îmi cerea să nu joace, dar eu îl băgam, că dădea goluri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gicab
gicab  •  11 Iunie 2021, 07:17
Postat de napocarepublic pe 11 Iunie 2021, 00:30

Marele atacant pe gustul lui cici poate fi din Moldova sauAlbania

Albania

3115
3115  •  11 Iunie 2021, 07:01

N-ajungi la struguri, Laslas? Mănâncă iarbă!

3115
3115  •  11 Iunie 2021, 06:59

Noul Giliewicz? Noul Vucusik? Cine-i prostul care vrea să-și distrugă cariera semnând cu porcăria FC FCSB?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează