FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bănel Nicoliță a numit înlocuitorul ideal pentru Florin Tănase: „FCSB are nevoie de valoarea lui”

Bănel Nicoliță, la stadion
Bănel Nicoliță, la stadion

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 17:39 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 17:44

Bănel Nicoliță (37 de ani), jucător la FCSB între 2005 și 2011, crede că Florinel Coman (24) poate prelua rolul de lider la echipa roș-albastră odată cu plecarea lui Florin Tănase (27).

Prin transferul lui Florin Tănase în China - mutare pentru care FCSB primește 3 milioane de euro - FCSB își pierde liderul din teren, căpitanul și golgheterul ultimelor două sezoane de campionat.

Întrebat cine l-ar putea înlocui pe „Tase”, Bănel Nicoliță, fost jucător emblematic al celor de la FCSB, l-a numit pe Florinel Coman.

Extrema de 24 de ani era văzut anii trecuți drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști români, dar cariera sa a stagnat ca urmare a unei serii de accidentări.

Ce surpriză! Reghecampf a adus un mare rapidist la Neftchi Baku, imediat după calificarea în turul 3 preliminar din Conference League
BAKU
Ce surpriză! Reghecampf a adus un mare rapidist la Neftchi Baku, imediat după calificarea în turul 3 preliminar din Conference League

Bănel Nicoliță: „Coman îl poate înlocui pe Tănase”

Coman este apt de joc în prezent și a înscris în returul din Conference League cu Saburtalo, câștigat de FCSB cu 4-2.

„Am jucat cu Tănase, îl știu foarte bine, nu e ușor să-l înlocuiești, dar eu zic că o poate face Coman.

Mă bucur pentru el, trecea printr-o perioadă foarte grea și e dificil să își revină. Dar sper să își revină mai rapid cu acest gol, FCSB are nevoie de el, de valoarea lui. Știu că este un jucător foarte puternic”, a afirmat Bănel la Arena Națională, după meciul din Conference League.

Fostul fotbalist a adunat un total de 263 de meciuri în cei 6 ani petrecuți la FCSB, reușind să înscrie 35 de goluri.

VIDEO » Ce a declarat Risto Radunovic după FCSB - Saburtalo

Citește mai multe știri despre FCSB:

Doar Gigi Becali vinde bine! Nimeni altcineva din România n-a reușit peformanța atinsă de FCSB

FCSB - FCU Craiova a fost reprogramat! Modificări de ultim moment în programul etapei 3: s-a mutat și CSU Craiova - Rapid!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  29 Iulie 2022, 18:48

Ilie Dumitrescu, acum Banel sunt solidari cu F Coman. De luat exemplu si de catre alte comunitati- etnii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează