FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarațiile lui Sorescu care i-au atras atenția lui Panduru: „Asta a zis? Știe că n-are șanse acolo la FCSB, e băiat deștept”

Basarab Panduru (52 de ani), fostul mijlocaș al Stelei, a analizat discursul lui Deian Sorescu (25 de ani), după primul meci la FCSB, 0-2 cu Pogon Szczecin
Basarab Panduru (52 de ani), fostul mijlocaș al Stelei, a analizat discursul lui Deian Sorescu (25 de ani), după primul meci la FCSB, 0-2 cu Pogon Szczecin

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 20:11 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 21:40

Basarab Panduru (52 de ani), fostul mijlocaș al Stelei, a analizat discursul lui Deian Sorescu (25 de ani), după primul meci la FCSB, 0-2 cu Pogon Szczecin.

La finalul primei partide în tricoul celor de la FCSB, Sorescu a declarat că postul pe care se simte cel mai bine este acela de fundaș dreapta. Panduru e de părere că Deian ar vrea să joace extremă, dar că știe că ar fi a treia variantă pe acel post, după Cordea și Miculescu.

KO în Antalya » FCSB, spulberată de liderul din Polonia cu 6 zile înainte de reluarea campionatului
FCSB - RAKOW
KO în Antalya » FCSB, spulberată de liderul din Polonia cu 6 zile înainte de reluarea campionatului

Basarab Panduru: „Sorescu e băiat deștept”

„A zis că îi place să joace mai mult pe postul de fundaş? Eu cred că e băiat deştept, ştie că acolo poate să joace. Vrea să joace extremă dreaptă, dar apoi se gândește că este al treilea pe postul ăla și n-are șanse acolo”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

În meciul cu Pogon, Sorescu a jucat fundaș dreapta în prima repriză, iar după pauză a fost urcat în poziția de extremă dreapta. 

Sorescu: „Mă simt mai bine pe postul de fundaș”

„Cel mai important e să joc. Asta e prioritar pentru mine, unde mă folosește Mister, acolo dau 100%. Sincer, mai bine mă simt ca fundaș, că sunt cu fața la joc. 

Am mereu jocul în față, pot lua decizia mai repede. Unde mă va folosi, acolo joc și dau 100%”, a declarat Deian Sorescu în cantonamentul din Antalya, după meciul cu Pogon.

VIDEO. Deian Sorescu, declarații după primul meci în tricoul celor de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:  

Transferul lui Cordea a picat » Nemții l-au luat pe Yeboah!

„Victima” lui Sorescu la FCSB? » Ce a sesizat Nicolae Dică în ziua debutului fostului dinamovist

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Moshu
Moshu  •  17 Ianuarie 2023, 09:39
Postat de odoacru pe 16 Ianuarie 2023, 21:58

mister fiind cine, becali?

Eh dara, mai exista vreun mister despre cine-i Mister la zecesebe ?

emil1986
emil1986  •  17 Ianuarie 2023, 09:36
Postat de steaua.libera pe 16 Ianuarie 2023, 22:47

A venit momentul ca micul Beckam aka Vali Crețu să ia o mare pauză de bancă

Te oftici, talpanistule???? Care-i problema ta? La Steaua adevarata se doreste tot timpul ca echipa sa creasca valoric, iar pentru asta sunt transferati jucatori mai buni. Ce nu pricepi?!

dobrin
dobrin  •  16 Ianuarie 2023, 23:31
Postat de odoacru pe 16 Ianuarie 2023, 21:58

mister fiind cine, becali?

Pai da ce, mai e vreun alt Mister? :))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează