FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

EXCLUSIV Scos din lot la derby-ul CFR - FCSB? I-au cerut permisiunea lui Gigi Becali să nu urce în avionul de Cluj

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat joi, 02 februarie 2023 07:02 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 09:42

Modul în care Billel Omrani a jucat FCSB - Farul 2-3, dar și atitudinea delăsătoare de la antrenamente, din ultimele zile, i-au determinat pe cei din staff-ul roș-albaștrilor să-i ceară permisiunea lui Gigi Becali de a nu-l include pe francez nici măcar în garnitura cu care se va face deplasarea la Cluj

  • CFR Cluj - FCSB e programat duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport. 

FCSB va juca sigur fără Dawa în derby-ul cu CFR, camerunezul fiind suspendat după eliminarea pe care a suportat-o cu Farul. Lista absențelor e completată de Florinel Coman, suspendat și el pentru cumul de „galbene".

Dar din lot ar putea ieși un alt nume greu, care a jucat aproape meci de meci în ultima vreme: Bilel Omrani. El nu e nici accidentat, nici suspendat, însă ar putea fi lăsat pe dinafara lotului cu care FCSB va face deplasarea la Cluj. Pintilii și ceilalți membri ai staff-ului roș-albaștrilor sunt nemulțumiți în primul rând de modul în care francezul cu origini algeriene se prezintă la antrenamente.

Marea rivalitate din vestiarul lui FCSB: „Se ceartă încontinuu” + cum a decurs discuția lui MM cu jucătorii
FCSB
Marea rivalitate din vestiarul lui FCSB: „Se ceartă încontinuu” + cum a decurs discuția lui MM cu jucătorii

Billel Omrani, scos din lot pentru CFR Cluj - FCSB? 

E delăsător, nu se pregătește sută la sută și nu respectă aproape niciodată integral ceea ce solicită staff-ul tehnic. Din acest motiv, Pintilii & Co. nici nu l-ar vedea ca o variantă pentru a juca, însă până acum cel care l-a solicitat pe teren a fost Gigi Becali.

 Așa s-a întâmplat și împotriva Farului, când a apărut în repriza secundă, dar evoluția lui a fost extrem de slabă ofensiv, iar defensiv a comis o eroare importantă la golul de 2-2, când și-a trimis mingea în propria poartă, deși poziția din care a încercat să respingă balonul din apropierea liniei porții era destul de bună.

Doar Gigi Becali îl mai poate urca pe Omrani în avionul de Cluj

Cum ultima decizie în privința apariției sau dispariției unui fotbalist din lot, la un meci, îi aparține lui Becali, cei din staff așteaptă acum răspunsul patronului: Omrani va fi sau nu lăsat la București? 

Cum și Gigi a fost extrem de iritat de randamentul pe care Billel Omrani l-a avut duminică, sunt șanse foarte mari ca francezul să fie doar telespectator la derby-ul de duminică, din Gruia.

Oricum, el nu ar fi în niciun caz titular, chiar și dacă finanțatorul nu va accepta ca el să fie scos din lot și, în cele din urmă, va fi urcat în avionul cu care vicecampioana va pleca sâmbătă în Ardeal.

Cum va arăta FCSB cu CFR Cluj

  • Târnovanu - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu

3 goluria produs Omrani în tricoul lui FCSB: a marcat de două ori și are și un assist

4 luni nu l-a luat nimeni pe Omrani 

Omrani, 29 de ani, a ajuns să semneze cu FCSB, după ce a terminat contractul cu CFR și nu și-a găsit niciun alt angajament. A jucat pe 15 mai ultimul său meci pentru CFR, după care a mers la naționala Algeriei, unde a bifat 20 de minute într-un amical cu Iran. Apoi, a stat pe bară până în septembrie, când a acceptat propunerea lui Becali. 

Deși a sperat la un contract în zona Golfului sau la o formație într-un campionat din Occident, Billel s-a văzut nevoit să revină în România, unde a evoluat pentru CFR în perioada 2016-2022. Acordul său cu FCSB expiră în vară.

177 de partideare Omrani în Liga 1, fiind în afara Top 10 prezențe străini all-time. Pe primul loc se află Camora, cu peste 350 de jocuri

20 de mii de euroe salariul lunar pe care Billel îl are la FCSB, dar el a încasat în jur de 100.000 de euro și la semnătură

La început, a fost titular în România, apoi a devenit mai degrabă rezervă

SEZONECHIPAMECIURI JUCATETITULAR
2016-2017CFR2865%
2017-2018CFR3067%
2018-2019CFR3288%
2019-2020CFR2842%
2020-2021CFR1625%
2021-2022CFR3070%
2022-2023FCSB1346%

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Comisia s-a pronunțat » Cât stă pe tușă Dawa după eliminarea din FCSB - Farul

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un titular de la FCSB: „Pierzi campionatul fără el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
atthur
atthur  •  02 Februarie 2023, 18:31
Postat de mihai041 pe 02 Februarie 2023, 11:38

10-0. Umilință, numele tău este fcfcsb. Ar trebui să băgați capul în pământ de rușine. Să te bucuri că ai bătut o echipă muribundă, cu 6-0, când tu ai luat 10(zece) de la niște anonimi din Danemarca, asta înseamnă să fii fcfcsb-ist.

Iar al tău (nume) este : prostie pură....

007claudiu
007claudiu  •  02 Februarie 2023, 17:00

Sunt sigur ca Petrescu ia in calcul si pe Omrani in meciul de duminica.

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  02 Februarie 2023, 16:09
Postat de loko1 pe 02 Februarie 2023, 13:05

Ciobanul a avut multi jucatori,care l-au vandut,precum portarul,Lituanian,Pufi,de ce nu si Omrani,pe care l-au vazut de curand cu Petrescu.Nu-i exclus sa-l vezi din vara la CFR.

Tot ce se poate, sigur mai are prieteni in club, inclusiv printre jucatorii CFR-ului, nu mai spun de Petrescu care il apreciaza

Vezi toate comentariile (48)
Comentează