FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Epic fail » Becali i-a dat 200.000 de euro pentru fiecare gol, iar acum pleacă liber

Billel Omrani, primul din dreapta // foto: Imago Images
Billel Omrani, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat joi, 25 mai 2023 07:32 / Actualizat joi, 25 mai 2023 20:31

Billel Omrani (29 de ani) a făcut cea mai bună afacere atunci când a semnat cu FCSB. Pentru club, colaborarea nu a fost bună deloc și va fi încheiată pe 30 iunie.

Una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut Becali s-a transformat într-un eșec total. Gigi a încercat timp de trei ani să-l ia pe Billel Omrani de la CFR, iar când l-a avut a rezultat o colaborare dezavantajoasă pentru club și excelentă pentru jucător.

Lovitură pentru CFR Cluj și CSU Craiova » Triumful lui Sepsi din Cupă lasă un nume mare în afara cupelor europene
CUPELE EUROPENE
Lovitură pentru CFR Cluj și CSU Craiova » Triumful lui Sepsi din Cupă lasă un nume mare în afara cupelor europene

Perfect pentru Omrani, dezastruos pentru FCSB și Gigi Becali

Omrani a primit cel mai bun contract pe care l-a avut în toată cariera, el a încasat 200.000 de euro la semnarea acordului și a mai primit 20.000 de euro în fiecare lună pe care a petrecut-o la FCSB

Cum a stat zece luni în clubul lui Becali, Billel s-a ales cu un total de 400.000 de euro, un venit-record pentru campionatul românesc.

În aceeași perioadă, Florinel Coman a câștigat 200.000 de euro, o jumătate din suma pe care a încasat-o Omrani. În tot timpul acesta, randamentul financiar a fost unul excelent pentru jucător, cel sportiv a fost dezastruos pentru club.

Omrani nu fusese niciodată atât de slab la CFR Cluj

Billel a fost titular doar în șase meciuri și a marcat numai două goluri. Așadar, a costat 200.000 de euro pentru fiecare reușită! A mai fost trimis de 15 ori pe teren pe parcursul partidelor. El nu s-a impus nici ca vârf, nici ca extremă. La CFR evolua cel mai des pe partea stângă a atacului, dar mai era utilizat uneori și ca atacant central.

În șase sezoane în care a jucat la Cluj, nu s-a întâmplat niciodată ca Omrani să înscrie doar două goluri, cel mai slab randament l-a avut în ediția 2020-2021, în care a dat numai trei goluri. 

Atunci a fost titular de patru ori, a prins cu două meciuri mai puține decât a avut în stagiunea aceasta în care nu a contribuit aproape deloc în campania FCSB-ului pentru câștigarea campionatului.

Luchin, despre Omrani la CFR Cluj: „A creat probleme și acolo”

Srdjan Luchin a jucat cu Omrani la CFR și a povestit la GSP Live că francezul a fost un jucător problematic la Cluj: 

„Într-o vreme l-au trimis la echipa a doua, apoi l-au reprimit și a fost cel mai bun pentru o scurtă perioadă. El așa este, nu poate fi controlat”. Petrescu era un admirator al lui Omrani în perioada în care au colaborat, mai ales antrenorul a insistat ca francezul să fie păstrat, în ciuda problemelor de indisciplină și a randamentului slab pe care Billel l-a avut uneori. 

Omrani n-a fost niciodată un marcator

Becali a tot insistat să-l aducă pe Omrani, el era dispus și să-i achite CFR-ului o sumă pentru transfer, doar ca să-l ia pe atacantul francez. Realitatea e că randamentul lui Billel nu a fost grozav nici la Cluj, în medie. El a marcat doar 33 de goluri în șase sezoane pe care le-a petrecut în Gruia. 

Omrani are 29 de ani și va deveni din nou liber pe 1 iulie, va putea să-și aleagă un nou club, pentru că Becali a anunțat deja că nu e interesat să-l păstreze. „Poate că așa vrea el, îi convine să fie mereu liber și să ia bani la semnarea contractelor”, crede Gigi.

VIDEO » Ce făcea Omrani în timpul bucuriei Farului, când coechipierii erau în autocar 

Tot despre FCSB: 

Și-a luat rămas bun de la colegi: „Plec de la FCSB cu un regret”

Vlad Chiricheș la FCSB? Dezbatere în platou: „Un mare semn de întrebare, ar face o greșeală!” versus „Ar juca la pas”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
IonSaliu
IonSaliu  •  26 Mai 2023, 19:39
Postat de imgb pe 26 Mai 2023, 02:39

Ce bine-mi pare ca ai luat numai tzepe !...ciobanule prost crescut !

“Petre Brânzei (n. 28 noiembrie 1916, comuna Țibănești, județul Iași – d. 4 martie 1985, Iași) a fost un medic psihiatru, profesor universitar la Facultatea de Medicină din Iași, director al Spitalului Socola și unul din reprezentanții de seamă ai școlii de psihiatrie de la Socola.” Acel “Profesor Universitar” era șeful suprem al spitalului de nebuni “Socola”, Iași, când am fost eu FORŢAT internat acolo. Vezi filmul “One Flew Over The Cuckoo Nest”, starring Jack Nicholson. Am întâlnit câțiva “pacienți” internați acolo pe motive pur-politice. Speranța lor era că eu voi reuși, finalmente, să ajung în libertate și să le prezint cazurile lor REALE. Eu aveam cu mine materiale publicate de Ambasada Americană din București. Multe documente NU pot fi distruse. Prof. Petre Brânzei știa despre cazul meu. Şi, ca să fie adaugată sare peste rana mea, El a organizat un “seminar” cu “studenții” săi privind “cazul meu”. “Cazul meu” era considerat un “exemplu classic” de “paranoia”. Adică, zicea proful rahatului, “Guvernul e totdeauna pe urmele tale ca să te distrugă”. Well, professor de ***, guvernul m-ar fi ucis… dacă m-ar fi prins la trecerea graniței în Iugoslavia în September 1984. AM FOST NOROCOS… mai mult decât am fost “***” să iau o asemenea acțiune! By the way – Prof. Petre Brânzei deținea atunci, 1977, și funcția de Director-Adjunct al MIZERABILEI ORGANIZAŢII WHO — WORLD HEALTH ORGANIZATION! Bravo, WHO (“Who… who are you?”… great song!)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

IonSaliu
IonSaliu  •  26 Mai 2023, 17:42
Postat de concret. pe 25 Mai 2023, 19:07

Dragilor, nu va mai pierdeti timpul cu specimenul intitulat "dobermannul". Asa cum in fizica, orice obiect care a trecut dincolo de orizontul de evenimente nu mai poate scapa de atractia gravitationala a unei gauri negre, nici individul in cauza nu mai poate scapa de prostia crasa de care sufera. A trecut de mult de limita pana la care mai putea fi salvat.

Taurul trebuie totdeauna luat de coarne. Mai ales când arată semne de “ieşire din creieri”, cum zic îngrijitorii. La fel zic şi despre canini…

Dobermannul
Dobermannul  •  26 Mai 2023, 17:42
Postat de IonSaliu pe 26 Mai 2023, 17:31

Axiomaticilor: Ăsta, Dobermannu’, e or Mielu lu Mnezău, or Mmieluţu lu Mnezău. Numa’ dacă i-am auzi cum se câââârââââie… când zââââc căăă vorovesc… “Cruciuliţa mea de aur / Să mă faci din miel un taur / Pe anticrişti să-i iau în coarne / Şi pe ei, El foc să toarne!”

Doamne nu esti doar prost esti si ...(nu spun ca ma baneaza).

Vezi toate comentariile (42)
Comentează