FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ce a răspuns Bogdan Andone când a fost întrebat de implicarea lui Gigi Becali: „Vom vedea cum decurg lucrurile”

Bogdan Andone
Bogdan Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 10:52

Bogdan Andone, 44 de ani, antrenorul celor de la FCSB a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre situația de la echipa roș-albastră.

Întrebat dacă a vorbit cu Gigi Becali, patronul echipei, despre implicarea acestuia în alcătuirea echipei și despre schimbările pe care le cere în timpul meciurilor, Bogdan Andone a ezitat și a evitat răspunsul.

„Am discutat cu domnul Gigi Becali când a fost conferința de prezentare. Vom vedea cum decurg lucrurile. Acum este important să muncim bine și să încercăm să câștigăm titlu”, a declarat Bogdan Andone la conferința de presă.

Bogdan Andone: „Nu vreau să intru în conflict”

Bogdan Andone a fost întrebat și ce mesaj are pentru cei care spun că a fost adus la echipă doar pentru a fi controlat de Gigi Becali. În plus, a anunțat că va juca în sistemul 4-3-3, cel pe care patronul îl vrea.

Nu vreau conflict cu nimeni. Am filosofia mea de fotbal și vreau să o imprim. Vreau să jucăm 4-3-3. O să lucrăm la această filosofie. Atât vreau
să spun. Nu am ce să răspund”, a adăugat antrenorul.

„Jucătorii sunt băieți cu caractere extraordinare. Sunt oameni excepționali. Nu am nicio emoție în relația cu ei. Sunt extrem de încrezător. Sunt sigur că lucruri vor fi extraordinar de bune”Bogdan Andone

Citește și:

Gică Hagi, încă o lovitură pentru FCSB: „Bradley de Nooijer pleacă doar dacă are oferte din străinătate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tinn_2
tinn_2  •  12 Iunie 2019, 11:46

mai fluturati mult gogoritza asta bai "ziaristi"?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează