FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a pus în vânzare biletele pentru partida cu CFR Cluj » Câți spectatori vor putea asista la meci

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 13:28 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 13:47

FCSB a pus în vânzare, în regim online, biletele pentru meciul cu CFR Cluj din etapa 22 a Ligii 1. Partida este programată duminică, 23 ianuarie, începând cu ora 20:00, și va avea loc pe Arena Națională.

FCSB va disputa primul meci din noul an cu spectatori în tribune. Vicecampioana României a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu CFR Cluj din etapa 22. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul bilete-fcsb.ro, prețurile lor fiind:

  • Peluză - 20 LEI
  • Tribuna 2 - 35 LEI
  • VIP 3 - 50 LEI
  • VIP 2 - 75 LEI
  • VIP 1 - 100 LEI
FCSB vrea schimbare protocolului din Liga 1 » Gigi Becali e dispus să achite suma necesară
FCSB
FCSB vrea schimbare protocolului din Liga 1 » Gigi Becali e dispus să achite suma necesară

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj

Biletele pot fi ori livrate prin curier, ori trimise în format online „e-ticket”, urmând ca fanii să le tipărească personal pe hârtie A4.

Biletele vor putea fi achiziționate și de la casele de la Arena Națională, însă programul va fi comunicat peste o săptămână.

La meciul dintre FCSB și CFR Cluj vor putea asista spectatori în limita a 30% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical. Adică maximum 16.700 de persoane.

Pentru a asista la meci, fanii trebuie să fie ori vaccinați împotriva COVID-19 cu schema completă și să fi trecut 10 zile de la acel moment, ori să prezinte dovada că se află în în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu COVID-19.

După 21 de etape, FCSB ocupă locul 2 în Liga 1, cu 47 de puncte, în vreme ce CFR este lider, cu 57 de puncte. În turul sezonului regulat, ardelenii au câștigat categoric cu scorul de 4-1.

Răzvan Lucescu a oferit imaginea zilei în Grecia: pus la pământ de propriul jucător!
GRECIA
Răzvan Lucescu a oferit imaginea zilei în Grecia: pus la pământ de propriul jucător!

Profit pentru FCSB

FCSB a reușit să realizeze încasări mari de pe urma vânzării biletelor de acces la jocurile de pe Arena Națională, unde costurile pentru un meci normal de Liga 1 sunt de nu mai puțin de 40.000 de euro și cu 25% mai mari în cazul derby-urilor cu peste 25.000 de oameni în tribune.

Chiar și așa, FCSB e pe plus. Echipa lui Gigi Becali a avut 7 jocuri cu prezența fanilor, la care a reușit o medie bună, în jur de 12.300. Adică, venituri care trec de 600.000 de euro! FCSB a avut 5 meciuri normale și două derby-uri, o cheltuială de numai 300.000 de euro. Un profit foarte bun de 200.000 de euro.

Conduc și topul general al audienței pe stadioane

FCSB este echipa care se află pe primul loc, la mare distanță de restul, în privința mediei de spectatori pe care au avut-o la meciurile de acasă, exclusiv în campionat, dar în toate confruntările, indiferent de locul în care s-a jucat. 

Un club care în anii trecuți se afla chiar pe prima poziție, CSU Craiova, s-a prăbușit în actualul sezon. Nici nu e pe podium, e depășit și de UTA, în vreme ce Dinamo e în a doua jumătate.

CLUBMEDIE SPECTATORI
FCSB11.700
Rapid9.200
UTA 6.800
CSU Craiova6.200
FCU Craiova3.350
CFR Cluj3.000

Citește mai multe știri din Liga 1:

Starea fotbalistului băgat în spital de Mihai Eșanu: „Are mai multe fracturi și fisuri faciale!” » Cât va lipsi

Cu un viitor incert, Academica Clinceni a bifat, totuși, primul transfer al iernii: „Să joc aici e o oportunitate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează