FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Câte bilete s-au dat la FCSB - CFR Cluj » Formația roș-albastră, încurcată de rivala Rapid

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 13:33 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 13:55

FCSB este încurcată de rivala Rapid, înainte de derby-ul cu CFR Cluj, astfel încât până la această oră a vândut mai puține bilete decât spera.

Arena Națională, cel mai mare stadion din țară, va găzdui două derby-uri în această săptămână. Miercuri, de la 19:00, se va juca Rapid - Petrolul, iar joi, de la 20:00, are loc meciul FCSB - CFR Cluj.

FCSB a început atacurile înainte de derby-ul cu CFR Cluj: „Știm cum s-a reușit această serie teribilă! Nu suntem idioți”
FCSB - CFR CLUJ
FCSB a început atacurile înainte de derby-ul cu CFR Cluj: „Știm cum s-a reușit această serie teribilă! Nu suntem idioți”

FCSB, încurcată de Rapid - Petrolul

Ca urmare a programării meciului Rapid - Petrolul pe Arena Națională, FCSB nu a putut vinde tichete la casele de bilete de la Arena Națională, ci doar online. 

Abia joi, în ziua meciului, fanii își vor putea cumpăra bilete și de la Arena Națională, în intervalul orar 11:00 - 20:00.

Câte bilete s-au vândut la FCSB - CFR Cluj

Astfel, FCSB nu a vândut atât de multe bilete pe cât spera. Din informațiile Gazetei Sporturilor, doar 10.000 de bilete au fost vândute până în acest moment, mult sub așteptările roș-albaștrilor.

Cât costă biletele la FCSB - CFR Cluj

  • VIP 1 - 120
  • VIP 2 - 100
  • VIP 3 - 75
  • TRIBUNA 2 INEL 1 - 50
  • PELUZA - 30

Mihai Stoica vrea 15.000 de fani pe Arena Națională

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a prefațat meciul împotriva campioanei și dezvăluie ce avantaj crede că are formația sa.

„ CFR Cluj va veni să se baricadeze. Asta e convingerea mea. Sper să fie măcar 15-20.000 de fani. Ar fi suficienți pentru a pune o presiune cu care CFR Cluj nu e învățată. 

CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

VIDEO 

Citește și:

Răspunsul final al acționarului de la Rapid despre transferul lui Florinel Coman

Cum și-au dat seama jucătorii unei echipe din Liga 1 că arbitrii unui amical erau români, deși aceștia se dădeau turci sau bulgari. Rolul lor era să trucheze meciurile pentru pariuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
realsteaua
realsteaua  •  13 Decembrie 2022, 15:07

Suporterii care doresc să vadă meciul vor găsi o modalitate facilă de a intra în posesia unui bilet. Sper să fie vreme bună joi pentru a vedea chiar 25.000 de suporteri în stadion.

mihai_bn
mihai_bn  •  13 Decembrie 2022, 14:02

"Sper să fie măcar 15-20.000 de fani. Ar fi suficienți pentru a pune o presiune cu care CFR Cluj nu e învățată." :)) Domnu` valet, ăia neînvățați cu presiunea păreți a fi voi. Altfel nu-mi explic cum v-a încălțat multipla campioană a Europei, Silkeborg, cu 10-0 în dublă manșă. CFR, cu toate defectele pe care le are, a dat 4 goluri pe Celtic Park în fața a 60.000 de spectatori. Știu, Celtic Glasgow nu e pe radarul tău de specialist, tu știi doar portarii de rezervă de la Unirea Constanța.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează