FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 » Toni Petrea explică de ce nu a băgat „greii” în teren: „Mi-a fost teamă!”

Toni Petrea, antrenor FCSB +43   FOTO
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 22:55 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:11

Toni Petrea (45 de ani), antrenor la FCSB, a comentat înfrângerea echipei sale, scor 0-2 cu CFR Cluj.

  • Dacă Universitatea Craiova bate Astra la „masa verde”, Craiova e campioană și cu un egal cu CFR
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova nu câștigă, oltenii vor fi obligați să se impună în derby-ul cu CFR pentru a deveni campioni

„S-a văzut pe final experiența jucătorilor de la CFR, și-a spus cuvântul. Până în minutul 86 am dat o replică bună, am alergat. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor și de dăruirea lor pe teren. În schimb, am primit două goluri care ne-au privat de un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul roș-albaștrilor la Look Sport.

Întrebat de ce nu i-a introdus în teren pe experimentații Florinel Coman, Dennis Man și Florin Tănase, Petrea a invocat posibilitatea ca aceștia să se fi accidentat după ce au avut o perioadă de pauză de câteva zile.

+39 FOTO

„Au fost jucători care au avut o perioadă liberă de o săptămână. Gândindu-mă la câte accidentări s-au întâmplat în sezonul ăsta, mi-a fost teamă să îi bag să joace chiar și 45 de minute și să riscăm vreo accidentare. Plus că a fost dorința să îi băgăm în teren pe acești copii, să le vedem potențialul și nivelul la care se află.

I-am chemat la meci pentru că teoretic mai avem un meci, nu puteam să le dau liber. Oricum dacă se joacă la 2-3 zile nu poți ține ritmul cu acești copii și trebuie să avem tot lotul cu noi. Mulți dintre acești copii vor face parte din lotul primei echipe”, a spus Petrea.

E destul de greu de dat un verdict. Unele echipe joacă, altele nu. Jucătorii de la CFR erau nemulțumiți că nu s-au antrenat o perioadă. Părerea mea e că trebuie să e joace pe teren până la final și cine e mai bun să câștige - Toni Petrea, antrenor FCSB, despre lupta la titlu

Am avut mulți copii din Academie, asta s-a văzut în teren. Am putut să le ținem piept 85 de minute. Am făcut un meci foarte defensiv, am alergat după minge. S-a văzut lipsa noastră de experiență. Pentru noi nu prea a contat acest meci, de asta le-am și acordat copiilor oarecum un credit - Ionuț Vînă, FCSB

Clasament play-off Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pe CFR Cluj o ajută și victoria, și egalul cu FCSB! Cum poate deveni campioană cu 4 puncte în ultimele 2 etape

Marius Șumudică, intervenție furibundă în direct: „O să rămânem în istoria fotbalului!” + Confirmă scenariul LPF: „Am informații!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
steaua_1947
steaua_1947  •  01 August 2020, 19:05

Jos clona bercenară

trink
trink  •  01 August 2020, 17:32

Nu mi sa parut ca s-au vandut! fcsb-ei au facut figura frumuasa cu sontorogii lui dan virusatu (sa nu zic *** ca dupa aia credeti ca anreneza pe aia de cer pomeni!)! pacat ca n-au fost mai calmi si vlad mesi mai inspirat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  01 August 2020, 15:47

Măi ”popândăule”, cum adică ți-a fost teamă să bagi titularii? Dar pentru ce sunt plătiți? Văd că te-a școlit bine JÎJÎ! Vai de curul vostru și a fotbalului pe care-l jucați. Așa patron, așa antrenor! O să ajungeți să câștigați meciuri în Europa, când mi-oi vedea eu ”verso-ul”. Sunteți o rușine a fotbalului românesc.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează