FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI

GALERIE FOTO Stupoare pe teren, în FCSB - CS Mioveni » Schimbare la roș-albaștri după 24 de minute: „Antrenorul Gigi Becali a fost inspirat”

Stupoare pe teren, în FCSB - CS Mioveni » Schimbare la roș-albaștri după 24 de minute +8   FOTO
Stupoare pe teren, în FCSB - CS Mioveni » Schimbare la roș-albaștri după 24 de minute

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 19:50 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 20:37

Răzvan Oaidă (24 de ani) a jucat doar 24 de minute în FCSB - CS Mioveni.

Titularizat de Leo Strizu și Mihai Pintilii, Răzvan Oaidă nu a terminat prima repriză pe teren, fiind înlocuit cu Malcom Edjouma.

Start întârziat în FCSB - CS Mioveni! De ce au protestat oaspeții » „O rușine!”
FCSB - CS MIOVENI
Start întârziat în FCSB - CS Mioveni! De ce au protestat oaspeții » „O rușine!”

Răzvan Oaidă, schimbat după 24 de minute în FCSB - CS Mioveni

Mijlocașul roș-albaștrilor a fost surprins când a văzut că trebuie să părăsească terenul, la fel și colegii săi, uitându-se către tabelă pentru a vedea în ce minut este înlocuit.

Oaidă s-a dus direct către vestiare, iar la ieșirea de pe teren a fost îmbrățișat de Mihai Pintilii, în timp ce Leo Strizu nu s-a mișcat de pe bancă.

+4 FOTO

Malcom Edjouma, gol în FCSB - CS Mioveni

În locul lui Oaidă a intrat Malcom Edjouma. Iar mijlocașul de 26 de ani și-a făcut simțită prezența imediat, marcând în minutul 31 cu un șut din mijlocul careului.

Francezul a fost implicat și la golul de 2-0, reușit de Adrian Șut în minutul 45. Edjouma a reluat cu capul, din 6 metri, după un corner, portarul Iustin Popescu a respins ezitant, iar Șut a trimis mingea în poartă. 

Gigi Becali, ironizat la pauză 

La pauza meciului, Ionel Dănciulescu a ironizat schimbarea făcută de FCSB. 

Antrenorul de la FCSB, domnul Gigi Becali, a fost destul de inspirat. A schimbat destul de repede în prima repriză. L-a introdus pe Edjouma în locul lui Oaidă și a contribuit la ambele goluri”, a declarat Ionel Dănciulescu în emisiunea „DigiSport Special”.

FCSB - CS Mioveni, echipele de start

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Șut, Olaru, Oaidă - Cordea, Omrani, Oct. Popescu
Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Fl. Coman, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Ene, Garutti - Rădescu, Oancea, Panait, Pop, Trif - Krasniqi, Carnat
Rezerve: Căprescu, Sima, Coșereanu, Antal, Șerbănică, Dat, Burlacu, Iacob, Burnea
Antrenor: Marius Stoica

Citește și: 

Leo Strizu recunoaște că e doar o marionetă: „Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți” + „Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine”

MM Stoica, impresionat de un rival de la CFR Cluj: „E un fel de Cristiano Ronaldo”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
paolo12
paolo12  •  06 Decembrie 2022, 10:11

"Mijlocașul roș-albaștrilor a fost surprins când a văzut că trebuie să părăsească terenul, la fel și colegii săi, uitându-se către tabelă pentru a vedea în ce minut este înlocuit." - Dacă nu sunteți în stare sa construiți o fraza așa cum trebuie, folosiți doua propoziții mai mici. Va obliga faptul ca ati făcut facultăți de jurnalism...

ZB77
ZB77  •  06 Decembrie 2022, 00:31

“ Daca jocul nu merge care e problema ca a făcut schimbare Becali, Pintili sau șoferul autocarului”. Imi pare rau, dar logica ta are fracturi uriase. Dupa tine o echipa nici nu ar mai trebui sa aiba antrenor. E drept ca fcsb este “antrenata” de un impostor-patron aplaudat de pe margine de niste asa zisi antrenori fara calificare si/sau coloana vertebrala. O reprezentare fidela, la scara macro, a intregii societati romanesti. Ce pacat!

johny2003
johny2003  •  05 Decembrie 2022, 20:57

gesepistii" e farisei fatarnici"! Ei numai zic ca rid de cici, dar pe partea cealalta il gidila intre coarne!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează