FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

FOTO Scene violente în tribune la FCSB - CSU Craiova » Nepotul lui Becali, implicat în altercație

Lucian Becali, în alb, în imaginile publicate de as.ro +49   FOTO
Lucian Becali, în alb, în imaginile publicate de as.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 23:24 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 00:05

FCSB a pierdut pe teren propriu, 0-2 cu CSU Craiova. La finalul partidei, în zona tribunei oficiale a existat un conflict violent în care a fost implicat și Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali. 

Lucian Becali împreună cu alți prieteni de-ai lui ar fi aruncat cu sticle în iubita unul alt spectator aflat la tribuna oficială, scrie orangesport despre motivul care a aprins conflictul violent.  

A urmat apoi o altercație, iar Lucian și prietenii săi l-ar fi lovit pe suporter. Bărbatul ar fi continuat să fie lovit inclusiv când a căzut între scaune, chiar dacă acesta nu avea o atitudine agresivă, notează și as.ro

Sursa citată prezintă și câteva imagini de la fața locului, în care apare și nepotul lui Becali. Acesta pare să aibă un comportament violent și se năpustește peste un bărbat căzut între rândurile de scaune. 

Totul s-a terminat când stewarzii și-au făcut apariția și i-au îndepărtat pe scandalagii din zonă.

Scene violente în tribune la FCSB - CSU Craiova » Nepotul lui Becali, implicat în altercație

Lucian Becali nu deține vreo funcție oficială la FCSB, clubul deținut de unchiul lui. El este implicat în afaceri imobiliare. 

VIDEO Ilie Năstase, declarații după FCSB - CSU Craiova 0-2

Citește alte știri din Liga 1:

Dumitru Dragomir, vehement după FCSB - Craiova: „Cum să faci schimbările alea?! FCSB nu va lua titlul nici la anul”
FCSB - CSU CRAIOVA 0-2
Dumitru Dragomir, vehement după FCSB - Craiova: „Cum să faci schimbările alea?! FCSB nu va lua titlul nici la anul”
A fost penalty la duelul Cristea - Ivan din FCSB - CSU Craiova? Ce arată reluările fazei
FCSB - CSU CRAIOVA
A fost penalty la duelul Cristea - Ivan din FCSB - CSU Craiova? Ce arată reluările fazei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
449402853631732
Adrian Stefanescu  •  04 Aprilie 2022, 19:15

Ca aceste beizadele sunt doar niste huligani nu mai mira pe nimeni! Dar atentie la ce declara seful firmei de paza!!! AU FOST DOAR NISTE ALTERCATII VERBALE!!! Astea sunt firmele de paza de pe stadioane. Si se mai mira comentatorii tv de ce nu mai merg oamenii pe stadioane!?! Asta promovati, asta aveti!!! Si atentie la felul cum e scris articolul: folosind conditionalul optativ. Ar fi avut loc, ar fi...ca si cum pune la indoiala ca ar fi fost real. Bravo Gsp! Iar dai dovada de servilism!

840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  04 Aprilie 2022, 17:52

Ceea ce a postat Lucian Becali, in mediul online, cum ca ii pare rau, ca nu-l caracterizeaza, etc ............... este scrisa de un AVOCAT. Pe Lucian Becali nu am cum sa-l cred .............. nu are fata ca stie sa scrie asa de frumos. Si nici nu pot sa cred ca ii pare rau, sau nu-l caracterizeaza acel comportament. Din anumite considerente, inclin sa cred ca ii place sa bata oameni. ALTCEVA NU STIE.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  04 Aprilie 2022, 13:12
Postat de catalynn pe 04 Aprilie 2022, 06:38

Care “generali”!? Numește-i bă Ștrul, nu fi timid! :-))) In afara de Tata Pui și Nastase pe care ii pupi tu, nu noi, mai știi alții!? :-))) PS: Ole, ole, mulțumim Reghe, mulțumim Rotarule! :-)))

Aia care au furat toti banii din club pana 8n 1998 si care l-au adus pe cioban in Ghencra si i-au dat echipa! Aia care numai bani viseaza si care au distrus istoria,palmaresul si unitatea suporterilor,adica tot ce inseamna generali in functie in mizeria Csa si Mapn. Csa = Becali,2 capuse

Vezi toate comentariile (53)
Comentează