FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Daniel Pancu știe prin ce trece Florinel Coman: „Și eu am condus fără permis, am băut la volan, dar acum nu se mai poate! Îi dau un sfat”

Daniel Pancu +15   FOTO
Daniel Pancu

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 13:17 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 13:59

Daniel Pancu știe prin ce trece în aceste momente Florinel Coman, extrema lui FCSB în vârstă de 22 de ani, și consideră că fotbalistul roș-albaștrilor se poate maturiza odată cu episodul care în ultimele 48 de ore a acaparat atenția publică.

Daniel Pancu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Nu el e vinovat”

„Și eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist, ca 3 sferturi din fotbaliștii de pe vremea aia. Însă la antrenamente și la meciuri dădeam totul, asta conta! Totuși, erau alte vremuri, vorbim de acum 15-20 de ani. 

Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. Eu zic că nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care știau! Pentru că nu toți sunt maturi la 22 de ani. Coman e încă tânăr, foarte tânăr. Își va rezolva problemele cu justiția. E posibil chiar să-l ajute acest lucru în carieră, are mulți ani în față. 

Dacă e băiat deștept și știe să ia lucrurile bune, își poate crește ambiția din acest moment și să joace mai bine. Acesta e sfatul meu. Pentru că în orice rău există și o parte pozitivă”, a declarat Pancone pentru GSP.ro.

VIDEO » Povești din cariera lui Daniel Pancu: „Mi-am meritat pedeapsa. Din 2008 nu am mai băut la volan”

În cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, Pancu a dezvăluit cum a rămas fără carnet după ce-a fost oprit de poliție la Iași și detaliază petrecerea nocturnă de la Londra, unde a petrecut cu Adrian Mutu până dimineață, după ce Beșiktaș câștigase cu 2-0 pe terenul lui Chelsea într-un meci din grupele Ligii Campionilor.

Mașina pe care o conducea Florinel Coman

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Citește mai multe articole despre Florinel Coman:

Omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost” » Ce îi reproșează clubului FCSB în cazul „Permisul”

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
valentindragobete
valentindragobete  •  23 Februarie 2021, 20:26
Postat de thefixer pe 23 Februarie 2021, 15:34

E vb de melodie si versuri t@@@ran3! In rest sa iti dau cu jet cald pe fata!

Exact despre " melodie " si " versuri " se vorbește aici ! Jetul cald beati-l singur poate, cine stie te face mai putin prost ? Nu cred dar încercarea moarte n-are !

875360749272795
Costi Corabu  •  23 Februarie 2021, 19:43
Postat de bufnila pe 23 Februarie 2021, 14:51

tie ti se pare normal ca unii sa ii puna pe altii in pericol si sa nu pateasca nimic. OK, ai permis fals dar mai si conduci baut, mai si mergi cu 165 Dar e ok, ca sunt mega fotbalisti, dau totul pe teren

Mulțumesc !

thefixer
thefixer  •  23 Februarie 2021, 15:34
Postat de valentindragobete pe 23 Februarie 2021, 15:26

In ce-l privește pe Sterian las-o jos ca începe sa măcăne " respectul " ! " respectatul "tau a omorât 2 nevinovați cu BMW-ul ( se putea alta masina! ) beat fiind si conducând cu viteza excesivă pe Magheru in 1999 ! " Norocul " respectatului c-a scăpat de " premierea " cu executare dand colțul un an mai târziu ! Multi prosti Doamne respira aerul planetei iar printre ei in primele rânduri este locul fixer-ului postac

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează