FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Diferențe șocante între Tsoumou și Gnohere: 3 cm în plus, 12 kg în minus!

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 14:42

Harlem Gnohere (31 de ani) plătește la FCSB din cauza extra-kilogramelor pe care le are, în vreme ce omul care a adus victoria de la Craiova, Juvhel Tsoumou (28 de ani), i-a impresionat pe colegi și pe cei din staff cu fizicul pe care îl are. 

  • FCSB joacă duminică, 22 septembrie, pe teren propriu, împotriva campioanei CFR Cluj, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Diferențele dintre cei doi sunt realmente șocante:

  • TSOUMOU are 1,86 metri și cântărește doar 86 de kilograme
  • GNOHERE are 1,83 metri, dar săptămâna trecută, la cântarul efectuat de FCSB, a atins aproape 98 de kilogramne

Alibiul pe care francezul îl poate avea e faptul că s-a confruntat în vară cu o operație și cu o perioadă îndelungată de inactivitate. El a ratat și pregătirea centralizată, situație în care nu s-a aflat Tsoumou, care a bifat cantonamentele cu Hermannstadt și a și jucat în acest start de campionat în 4 din primele 6 runde. 

În schimb, deși din momentul în care a venit în Liga 1, vara lui 2015, Gnohere a fost tot timpul supraponderal, cifrele lui în acești 4 ani sunt peste ale noului său rival din atacul roș-albaștrilor. 

La Dinamo și FCSB, exclusiv în campionat, a jucat 122 de meciuri și a marcat 53 de goluri. Randamentul lui Tsoumou la Wacker Burghausen, Ermis, Hermannstadt și FCSB: 126 de meciuri și doar 46 de goluri. 

3 anie diferența de vârstă între cei doi, Tsoumou va împlini 29 în decembrie, în vreme ce Gnohere va face 32 de ani în februarie anul viitor

VEZI ȘI:

ANALIZĂ Ionuț Vînă a ajuns victima regulii U21! Ce se întâmplă cu fotbalistul de la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
941682695852174
Sandu Sorin-Laurian  •  17 Septembrie 2019, 16:44

Articol stupid. Gnohere are alta constitutie, are si scheletul mai solid, mai dens si musculatura mai dezvoltata. E niornmal sa aiba mai multe kg.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează