FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // EXCLUSIV Ante Puljic: „Meritam să învingem FCSB! În următoarele 4 meciuri, presiunea va fi ca la derby”

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2019 09:00

Ante Puljic a mărturisit ce sentimente a avut la Derby de România și cât de mult s-a supărat pentru o ratare care a văzut-o ca fiind gol.

Croatul vorbește de programul infernal din următoarele 4 săptămâni.

- Ante, ai retrăit iar emoția unui Derby de România, era să dai gol așa cum s-a întâmplat la ultimul în care ai jucat, în 2016. Ce feeling ai după partidă?
- M-am simțit din nou minunat, a fost un meci bun în fața a mulți spectatori. Dinamo și-a creat multe ocazii, FCSB poate că a avut posesia, dar noi am avut șanse multiple de a marca. Sincer îți spun că meritam să câștigăm!

- Erai foarte supărat când ai nimerit bara din doi metri la ultima fază din prima repriză.
- Cum să nu fiu?! Au fost 2-3 situații de a marca la acea fază, băieții de la FCSB au scos din toate pozițiile, apoi când ei nu au mai putut, s-a opus bara aia. Nu-mi venea să cred, nu pricepeam cum naiba nu e mingea în poartă. Jur că am văzut mingea în poartă cum se ducea ea așa... Dacă marcam atunci de 2-1 și intram în avantaj la pauză, era gata derby-ul!

- Până la urmă a fost o remiză echitabilă?
- E OK. Într-un derby dacă nu pierzi, nu poți să fii nemulțumit. E clar că avem nevoie de mai multe victorii ca să urcăm în clasament, să ajungem în zona de play-off. Ți-am zis, eu cred că meritam să batem.

"Patru meciuri ca la derby"

- Play-off-ul este un obiectiv realizabil?
- Clar. Aceasta este ținta noastră și pentru asta muncim cu toții la Dinamo. Credem că se poate, important e să ajungem mai repede în top 6, ca să crească și mai mult motivația. O să fie mai bine de la meci la meci, de acum înainte, cu toate că m-am uitat pe program și va urma o serie de patru partide în campionat, în care presiunea va fi ca la derby. Jucăm cu Mediașul, apoi cu Viitorul, cu Craiova și cu CFR Cluj.

- Poate fi un avantaj că trei dintre meciuri sunt acasă? Cu oltenii jucați pe "Oblemenco".
- Important e să învingem în primul. Am observat uitându-mă pe clasament că sunt fix primele patru echipe din tabel. (râde) Mai bine nu mă mai uitam. OK, o să fie stimulativ, va fi extrem de important să scoatem maximum din aceste dueluri.

- Un număr de puncte care să vă mulțumească?
- Ți-am zis, asta e filosofia noastră, luăm fiecare meci în parte și trebuie să învingem Gaz Metan. Gândim din aproape în aproape.

7este nota primită de Puljici din partea GSP pentru prestația de la derby

1 milion de euroeste cota croatului pe transfermarkt

Amical cu Chiajna după mini-vacanță

Cum Ionuț Negoiță nu a oferit nicio primă pentru Derby de România, iar fotbaliștii își așteaptă salariile restante bazându-se pe promisiunile șefilor, Dusan Uhrin s-a gândit să dea el un bonus jucătorilor. Nu în euro, cum mai făcea Mircea Rednic în sezonul trecut, ci în zile libere. Cehul nu este multimilionar precum "Puriul", astfel că i-a lăsat patru zile liberi pe "câini". De miercuri după-amiază reîncep antrenamentele bucureștenilor, iar în weekend, cel mai probabil sâmbătă, este prevăzut un amical cu Concordia Chiajna, se vrea chiar în Ștefan cel Mare.

VEZI ȘI: 

Florin Prunea, după derby: „Patronul FCSB a văzut un alt meci” + Replică fricoasă pentru suporterii care l-au atacat 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  10 Octombrie 2019, 11:21
Postat de spartcapus pe 08 Octombrie 2019, 12:06

Arbitrul Kovacs a fost de alta parere....

Evident ciobanul fardat a avut variantele stabilite dinainte! Nu i-a fost greu atâta timp cat CCA îi mănâncă din palmă si face ce vrea cu arbitrii manjiți ai lui Deaconu! Oricum minciuna fc5b trebuie obligatoriu SĂ DISPARĂ din fotbalul românesc daca vrem sa mai avem vreun viitor!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  08 Octombrie 2019, 12:38

PISCITELLI - CORBU , PULJIC , M.POPESCU , R.GRIGORE - CIOBOTARIU , I.FILIP - BRITO(mihaiu) , NISTOR , SORESCU - NEICUTESCU !!!

spartcapus
spartcapus  •  08 Octombrie 2019, 12:06

Arbitrul Kovacs a fost de alta parere....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează