FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Consens între legende » El este piesa lipsă din puzzle la FCSB: „S-ar potrivi perfect”

Ișfan, în stânga, în duel cu Dragoș Grigore // foto: Imago Images +10   FOTO
Ișfan, în stânga, în duel cu Dragoș Grigore // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 07:33 / Actualizat duminica, 07 august 2022 10:06

Helmut Duckadam (63 de ani), fostul mare portar al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, consideră că roș-albaștrilor le lipsește un fotbalist precum Alexandru Ișfan (22), atacantul celor de la FC Argeș. Același lucru îl susține și Ilie Dumitrescu, o altă legendă a „roș-albaștrilor”.

În a treia etapă a sezonului, la 3-1 cu U Cluj, Ișfan a înscris două goluri și a pasat decisiv la al treilea. El nu a mai influențat decisiv partida cu Rapid de sâmbătă seara, pierdută la limită, 1-2, dar a avut o prestație apreciată.

Ișfan a fost al patrulea cel mai bun jucător de la FC Argeș conform monitorizării InStat, cu 5 șuturi și 22 de pase încercate. A fost singurul jucător al piteștenilor cu pasă-cheie pe Giulești, o execuție ce s-ar fi putut transforma într-un assist.

S-a prăbușit » Motivul izbucnirii lui Dică: a fost cel mai slab de la FCSB în ultimele 3 meciuri!
FCSB - CS Mioveni 1-1
S-a prăbușit » Motivul izbucnirii lui Dică: a fost cel mai slab de la FCSB în ultimele 3 meciuri!

Helmut Duckadam: „Un jucător ca Ișfan lipsește la FCSB”

La finalul meciului, Helmut Duckadam a opinat că Ișfan este jucătorul care lipsește la FCSB. Vicecampioana are mari dificultăți în fața porții în acest început de sezon, în care s-a bazat pe poziția de vârf cu precădere pe Ianis Stoica.

„Ișfan este un jucător cu potențial foarte mare. Craiova este acoperită ca număr 9, dar FCSB are nevoie de unul. Sunt convins că prețul va fi unul destul de mare”, a precizat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Duckadam a completat: „Cred că merită să țină la preț. Are 22 de ani. Îmi place că are forță, determinare și s-ar potrivi perfect pe politica FCSB-ului: băiat tânăr, de viitor. Cred că un jucător ca el lipsește FCSB-ului”.

De Ișfan s-au interesat în această vară atât FCSB cât și CSU Craiova, dar pretențiile financiare are celor de la FC Argeș, care-l dețin pe Ișfan în coproprietate cu CS Mioveni, a îndepărtat „pețitorii”.

Am discutat despre un transfer, dar eu îmi văd de treaba mea. Când va fi, nu contează echipa, Craiova, Steaua, CFR, Benfica, Real, eu trebuie să fiu pregătit. 

Chiar nu mă gândesc la asta, îmi văd de treaba mea la Argeș. Că va fi peste o lună, peste un an, nu contează.

- Alexandru Ișfan, FC Argeș 

VIDEO » Marco Dulca, declarații după debutul la FCSB

Mai multe știri din Superligă: 

Adrian Mutu, la superlativ despre un jucător din Rapid - FC Argeș: „E cel mai bun din țară!”

Ce l-a impresionat pe Gică Popescu în noul sezon de Liga 1: „E cel mai mare câștig”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
albvioletforever
albvioletforever  •  07 August 2022, 20:28

Isfan e din ce in ce mai determinat in joc. Nu cred ca va ramane prea mult in Romania. Nu-l apuca primavara aici. O sa ajunga la o echipa serioasa din Europa. E tanar si are prestatii bune in fiecare meci. Chiar daca nu inscrie, fiecare inercare de a inscrie este foarte periculoasa. E ceea ce publicul vrea sa vada.

vasileroaita
vasileroaita  •  07 August 2022, 11:34

Ar fi păcat să-și distrugă cariera. Mai bine merge băiatul la o echipă de fotbal.

romeverest
romeverest  •  07 August 2022, 11:23

Lipsesc mai multe piese !! Neymar in atac, Kante la mijloc si Sergio Ramos in aparare !! Mai este timp ca pipereanul sa-i cumpere pana terminatea perioadei de transfer din 31 august !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează