FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Dumitru Dragomir îl compătimește pe patronul FCSB: „Uitați ce i-au făcut lui Gigi Becali!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 20:26

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul șef LPF, consideră că lui Gigi Becali i se comit nedreptăți în serie. 

„Uitați ce i-au făcut lui Gigi Becali, săracu`! Nimeni nu se uită nimeni la lucrurile bune făcute de Gigi Becali. Toată lumea-i caută nod în papură, doar l-or agăța să-l bage iar în pușcărie. Degeaba face biserici și dă la săraci, nimeni nu se uită la asta. 

Tot așa i-au luat și Steaua! Am avut o părere bună despre Talpan, dar să te ferească Dumnezeu te astfel de oameni! Te țin în procese până ieși la pensie. Niciun ministru de la Armată nu s-a întrebat dacă nebunul ăsta de Gigi a băgat bani la Steaua”, a declarat Dragomir, la Realitatea TV.

„A fost o metaforă când am spus că l-am ajutat pe Becali să fure Steaua. Așa fac oamenii când se enervează, vorbesc urât și mai înjură” - Dumitru Dragomir

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Nicolae Ceaușescu era supărat după ce Steaua a câștigat Cupa Campionilor! Dezvăluiri după 34 de ani: „Sper că nu e o întâmplare! Boloni, tu de ce n-ai tras pe sus?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
steaua.libera
steaua.libera  •  27 Ianuarie 2020, 09:18

L-au nenorocit. Tocmai i-a dat ANRP-ul 60 de milioane de euro. Saracul...

832340336969683
Nello Milano  •  27 Ianuarie 2020, 08:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icostin66
icostin66  •  27 Ianuarie 2020, 00:47

Ciobanul a bagat bani nu in ''Steaua'', ci in jucaria lui, care poarta alt nume... A preluat echipa doar pentru a face bani, conform propriilor declaratii. FC FCSB-ul ciobanului nu are nimic in comun cu STEAUA, clubul care are pe langa fotbal o gramada de alte sectii sportive...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează