FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FCSB, dată afară din finala Cupei?! Mihalcea surprinde: „Crezi că mă interesează?” + când se poate da verdictul

Adrian Mihalcea e îngrijorat de situația lui Dinamo +8   FOTO
Adrian Mihalcea e îngrijorat de situația lui Dinamo

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 10:11 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 10:27

FCSB are tot mai multe emoții privind finala Cupei României. Deși a obținut calificarea pe teren, echipa roș-albastră ar putea fi eliminată la Comisia de Disciplină a FRF.

  • Context: Dinamo a depus memoriu la FRF pentru a câștiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc în prima manșă, câștigată de FCSB cu 3-0. În retur, echipa lui Vintilă a câștigat cu 1-0 (Detalii AICI)

Întrebat de posibilitatea de a juca finala Cupei, deși a fost învins clar în semifinale, Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, susține că pentru el este mai important campionatul, acolo unde Dinamo este pe un loc retrogradabil.

„Am fost informat de această posibilitate înainte de retur și le-am transmis jucătorilor că există o posibilitatea de a ne califica, că a apărut o problemă în primul meci. Dar le-am zis că noi trebuie să câștigăm meciul, n-am spus că nu trebuie să pierdem cu 3-0. Ideea e că nici nu puteam mai mult. Pe mine mă interesează ce se întâmplă la acel apel? Se va judeca... Pe mine mă deranjează ce se întâmplă în campionat!”, a declarat Adrian Mihalcea după Dinamo – Poli Iași 1-1, la Look Plus.

Clasament play-out Liga 1

Sorin Cârțu: „Sunt anumite precedente”

După victoria Craiovei cu FCSB, 2-1, Sorin Cârțu a comentat și el situația din Cupa României și spune că echipa roș-albastră riscă să piardă calificarea în finală.

„Se discută! Pentru FCSB e greu sa joace finala Cupei! Se discută, sunt anumite precedente. Din câte știu și din câte am auzit. Nu e sigură FCSB de finala Cupei”, a declarat Cârțu, potrivit digisport.ro.

Miercuri se va da verdictul. FCSB rebuie să tragă și să termine pe locul trei. S-ar putea să nu se califice în finală
Dan Nistor, mijlocaș CS Universitatea Craiova

VIDEO. Bogdan Vintilă: ”N-am fost concentrați pe toată durata partidei”

FOTO. Imagini tari de la Craiova – FCSB

+4 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Vali Moraru, veste horror pentru FCSB: „Primim tot mai multe semnale că nu va juca finala Cupei”

Gigi Becali a pus tunurile pe „central”: „Băi, Bîrsane, știi ce ar trebui să-ți dăm după meciul ăsta?” + ce i-a strigat înainte să închidă telefonul

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
endeavour
endeavour  •  13 Iulie 2020, 21:18

Hoata fc5b sa iasa afara din competitia sportiva!! Mincinosii sa se duca dracului! fc5b OUT!!

anti.cioban
anti.cioban  •  13 Iulie 2020, 18:16

Iar apropo de machidonasi, m-ai intrebat civilizat, o sa-ti raspund la fel: nu e vorba de ura ci de dispret, cauzat atat de comportamentul unora ca becali (nu e nici pe departe singurul, vezi verii samd) dar mai ales de faptul ca restul comunitatii nu se dezice in nici un fel de asemenea specimene, ba mai mult, le considera un fel de lideri. In plus, exista si patriotosmul ala de opereta afisat de acesti indivizi, dar un patriotism care se dovedeste fals imediat ce-l iei un pic la puricat. De exemplu bunicul lui becali (primit in Romania Mare cu bratele deschise) a avut patru fii (tatal si unchii ciobanului de la fcsb). Stii cati dintre ei au luptat pentru Romania in al doile razboi mondial? Fix niciunul! Eu nu blamez un tata care s-a descurcat sa faca in asa fel incat sa nu-si trimita copiii la moarte pentru o tara in care abia se stabilise, DAR MACAR NU FACE PE URMA PE MEGA-PATRIOTUL ROMAN! Intelegi ce vreau sa spun?

anti.cioban
anti.cioban  •  13 Iulie 2020, 17:28

Ma, ce nu intelegi, regulamentul de disciplina e facut inaintea ROAF, cand au facut apoi ROAF au scris clar, sa se inteleaga, ca oriunde exista prevederi care se bat cap in cap se ia in considerare varianta din ROAF. E totusi foarte clar, pentru orice om citeste articolul ala din ROAF care a fost deja citat de cateva ori.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează