FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 1-1

Ilie Dumitrescu a remarcat o problemă după FCSB - FCU Craiova: „Ai nevoie de asta” + Ce jucători a lăudat

FCSB - FCU Craiova // FOTO: Raed Krishan +28   FOTO
FCSB - FCU Craiova // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 07:11 / Actualizat luni, 01 august 2022 11:02

Ilie Dumitrescu a analizat duelul spectaculos dintre FCSB și FCU Craiova, terminat la egalitate, 1-1.

Fostul internațional a remarcat că FCSB are probleme pe faza ofensivă și spune că trupa lui Dică are nevoie de un atacant central. 

În plus, Dumitrescu a criticat jocul mijlocașilor centrali, dar i-a lăudat pe Andrei Cordea și Ovidiu Popescu.

Răducioiu, revoltat de ce a văzut la Croitoru în tribunele Arenei Naționale: „E inadmisibil! Vreau măsuri cât mai rapide”
FCSB - FCU Craiova 1-1
Răducioiu, revoltat de ce a văzut la Croitoru în tribunele Arenei Naționale: „E inadmisibil! Vreau măsuri cât mai rapide”

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după FCSB - FCU Craiova

 „Sunt probleme în joc. Mă uitam cât de important este să ai un număr 9. De exemplu, Compagno (n.r- atacantul FCU Craiova) e un punct fix. E un jucător care câștigă foarte multe dueluri aeriene și care joacă foarte bine pentru jucătorii din linia a doua.

Deci, ai nevoie de un 9. Ianis Stoica este un copil de perspectivă, dar nu are o mișcare în teren care să ajute jucătorii din linia a doua.

Apoi, nu a fost creativitate în linia de mijloc. Sunt jucători cu o capacitate mare de efort, care fac un presing foarte bun și care dau un echilibru foarte bun. Dar nu au adus un plus pe faza ofensivă. Nici Oaidă, nici Șut și nici Olaru. Olaru nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. A făcut foarte multe greșeli. A fost o dorință foarte mare a lui, a fost activ, dar fără reușite. 

Mi-au plăcut foarte mult Cordea și Ovidiu Popescu. Au fost foarte activi în banda dreaptă”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Prima repriză nu a fost foarte bună. Defensiv nu i-am închis. Ne-am dus în presing, am recuperat baloane, dar am avut probleme pe contraatacurile lor, ne-au pus probleme mai ales cu Bauza, un jucător de calitate. 

N-am avut posesia pe care o vreau, n-am pus presiune, ne-am creat puține ocazii. La pauză, i-am făcut să înțeleagă că trebuie să jucăm altceva. Am intrat bine, ne-am creat ocazii, am avut posesie, am marcat, păcat că a venit penalty-ul lor. În ultimele 10 minute, ne-am creat 3-4 ocazii mari. Am recuperat mingea imediat, am pus presiune pe ei, așa trebuie să jucăm.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Cele mai tari imagini din FCSB - FCU Craiova

FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
+24 FOTO

VIDEO Fotbal Show, pe GSP.ro și Prima Sport

  • Pe GSP.ro, cititorii văd în timp real cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali.
  • Moderatorul Fotbal Show e jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea poate fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te AICI).

Citește și: 

Dică s-a enervat în timpul interviului: „Asta crezi tu! FCU Craiova trebuia să piardă neapărat cu noi?!”

Basarab Panduru, fascinat de un jucător din FCSB - FCU Craiova: „În 2-3 ani trebuie să fie la naționala României”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
alexiosas
alexiosas  •  01 August 2022, 15:27

astia schioapata in supermamaliga iar asta si Panduru vad numai "perle"....

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  01 August 2022, 15:18

O mare problema a Stelei este că la această echipă se implica toți nepri cepuții !!! Dumitrescu și-a atins și el ,,renumele,,după ce anul trecut făcea presiuni că Stoica să joace și desigur că marele Keseru sa joace și el...Când ăștia nu o fac pe niciunde Becali cica trebuie sa cumpere jucători !!! Ăștia sunt ,,sfătuitorii,,lui Becali care îl trag in jos !!! Becali când făcea ce trebuie după mintea lui echipa era mai buna !

kuba
kuba  •  01 August 2022, 14:52

Vuvuzescu Ilie si analizele pro gigiste :))))) ce gretos!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează