FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Ipoteză nouă în cazul accidentării lui Florinel Coman: „Asta am auzit că s-ar fi întâmplat la națională! Nu e normal” » Cum a reacționat FRF

Florinel Coman s-a accidentat în minutul 10 al meciului cu Macedonia de Nord (3-2).
Florinel Coman s-a accidentat în minutul 10 al meciului cu Macedonia de Nord (3-2).

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 11:41 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 13:43

Victor Becali, fostul impresar al lui Florinel Coman, a vorbit despre accidentarea suferită de extrema de 23 de ani la naționala României.

UPDATE 13:45 » FRF neagă ce a spus Victor Becali

Într-un comunicat de presă, FRF a negat faptul că naționala lui Rădoi s-ar fi pregătit pe un teren sintetic.

Presupusa informație la care face referire domnul Victor Becali și evidențiată în articol, conform căreia accidentarea lui Florinel Coman ar fi putut surveni în urma antrenamentelor pe teren sintetic, este una falsă.

În mandatul lui Mirel Rădoi nu a existat nicio ședință de pregătire desfășurată pe suprafață sintetică.
- Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal

Florinel Coman va lipsi de la FCSB până la sfârșitul sezonului din cauza unei rupturi musculare suferite în minutul 10 al meciului cu Macedonia de Nord (3-2). 

VIDEO Victor Becali: „Coman s-ar fi antrenat pe sintetic la națională”

Prezent la GSP LIVE, Victor Becali a spus că, din câte a auzit, naționala României s-ar fi antrenat pe un teren sintetic și asta ar putea fi cauza accidentării lui Coman.

„Eu nu știu de ce s-a accidentat, nu sunt medic sau preparator. Nu are o viață dezordonată. Nu am auzit să meargă în club, în discotecă. Are o prietenă... Dar accidentarea poate veni și pe fondul oboselii, nu doar din cauza unei vieți dezordonate. Poate fi și de la asta, dar nu cred. În ziua de azi e greu să ascunzi ceva despre o persoană publică, se află orice, dacă bea, dacă fumează. E greu să ascundă ceva.

Poate fi obosit, poate că, fiind accidentat 3 luni și intrând să joace meci de meci, s-a acumulat o oboseală. 

Am auzit de la cineva că la națională s-au antrenat pe sintetic! Nu e normal... Ca un fotbalist profesionist să se antreneze pe sintetic e mai complicat. Te antrenezi pe ce joci. Îmi cer scuze dacă nu e așa, dar așa am auzit.  ”, a spus Becali la GSP LIVE.

El mi-a zis că are permis valabil. Eu nu știu... Nu lucrez la Poliția Rutieră ca să știu dacă e legal sau nu 
– Victor Becali despre Florinel Coman

Coman, sezon de coșmar la FCSB

Coman nu a mai înscris deloc de aproape patru luni. Cel mai recent gol al său a fost marcat pe 5 decembrie 2020, într-o victorie cu UTA, 3-0. De atunci a mai apărut în 17 partide fără să mai contribuie vreodată decisiv pentru echipa lui.

3 milioane de euroa costat Florinel în 2017, când a fost achiziționat de la Viitorul. El e cel mai scump fotbalist pe care l-a cumpărat Becali vreodată

20.000 de euroe salariul lunar al lui Coman, cel mai mare de la FCSB. Becali a exprimat des convingerea că va încasa în schimbul lui Florinel mai mult de 10 milioane de euro în momentul în care-l va ceda într-un alt campionat

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Andrei Vlad, #1 în istoria FCSB! Locul 6 într-un top uriaș: peste Prunea și Duckadam

„Minunea” Octavian Popescu s-a plictisit de fotbal! Preferatul lui Becali de la FCSB e tot mai slab

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
dobrin
dobrin  •  12 Aprilie 2021, 17:31
Postat de cata255 pe 12 Aprilie 2021, 12:22

Cand era Radoi la Steaua un sfert de echipa era accidentata, s-a pus pe seama ghinionului. Acum dupa 3 meciuri, Coman, Mihaila, Ivan probleme musculare

Are si Radoi bubele lui, dar nu el l-a accidentat pe Coman. Ce putea sa-i faca Radoi in cateva zile? Coman e accidentat din nascare.

steaua1986.
steaua1986.  •  12 Aprilie 2021, 14:13

Oricum nu juca nimic, nu avea ce cauta in nationala....la clona fcsb nici atat.

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  12 Aprilie 2021, 14:01

A calcat prea tare pedala de accelaratie ca cica asa a invatat la ucrainieni.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează