FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Marea problemă a lui Florinel Coman: „Toți îi spun că va juca la Real Madrid și că este regele României”

Florinel Coman (dreapta), în UTA - FCSB
Florinel Coman (dreapta), în UTA - FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 11:30 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 11:35

Valeriu Răchită (50 de ani), fostul fundaș al Stelei, a analizat situația lui Florinel Coman (22). Jucătorul de la FCSB trece printr-o perioadă delicată.

Accidentat după doar 10 minute în meciul României cu Macedonia de Nord, scor 3-2, Coman va rata finalul sezonului de Liga 1. Un sezon în care nu a strălucit oricum. Înainte de a suferi leziunea musculară, forma extremei stânga de la FCSB era dezamăgitoare.

Invitat la emisiunea GSP Live în această dimineață, „Vivi” a spus că fotbalistul de la FCSB este afectat de mentalitatea pe care o are și de anturajul său, care nu i-ar oferi o viziune realistă asupra situației sale din prezent.

Valeriu Răchită: „Florinel Coman are și o problemă de mentalitate”

„La Coman totul a plecat de la acea accidentare care l-a ținut foarte mult pe tușă și l-a scos din forma sportivă care era extrem de bună la acel moment (n.r. - de la meciul cu Backa Topola, din septembrie 2020). Trebuie să-l înțelegem, dar cred că la el este și problemă de mentalitate. 

Cei de la club, în special patronul, trebuie să discute cu el mai mult, să îl facă să înțeleagă că va deveni jucătorul pe care se cer 100 de milioane de euro numai dacă își schimbă modul de a gândi și anturajul. 

Eu simt că e o problemă aici, cred că toți prietenii lui îi spun că este cel mai bun, că va juca la Real Madrid, că va fi multimilionar și regele României, în loc să îi spună că acum este un jucător normal de Liga 1, care se accidentează des și care nu va face față în fotbalul profesionist dacă nu va da totul pentru fotbal”, a declarat Răchită. 

1 gol și 6 pase decisiveare Coman în acest sezon de Liga 1, în 19 meciuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

S-a păcălit Gigi Becali cu transferul lui Denis Haruț? „Nu aș fi dat nici 60.000 euro pe el. Gigi mi-a dat dreptate, nu e de FCSB”

Gigi Becali, o nouă reacție după controlul antidoping cerut de CS Universitatea Craiova: „De ce să mă supăr?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
ripensistu
ripensistu  •  02 Aprilie 2021, 20:57
Postat de sasesase pe 02 Aprilie 2021, 17:46

Cel mai mare infractor apărut public. Cred ca este la egalitate cu Dragnea, poate ma înșel .

Exact, chiar luna trecuta era nervos marele intelept oier ca de ce nu este Dragnea eliberat.

389480547918592
Olteanu Marian  •  02 Aprilie 2021, 18:28

Coman e terminat,uitati de el. Nu mai dati vina pe parapante si anturaje. Dati vina pe Hagi care nu l-a trimis la scoala. Cand suntem tineri toti alergam dupa parasute. Aia care au bani se si dau cu ele.

sasesase
sasesase  •  02 Aprilie 2021, 18:13
Postat de dobrin pe 02 Aprilie 2021, 18:11

PSG n-a prelungit contractul cu Mbappe. Vor sa-l vanda ca sa aiba bani sa-l transfere pe Florinel.

Nu e Florinel, este Olimpiu! E vrăjeala cu echipele din Bundesliga.1. PSG este după Morutan! Au pregătite €50 milioane dacă îl vând pe Mbappe la Real! Surse sigure: Vali Moralu și Decebal Rădulescu !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează