FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Perioadă de coșmar pentru Florinel Coman » L-ar fi sunat plângând pe Gigi Becali!

FCSB. Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga) a trecut printr-o perioadă cumplită în urmă cu două luni, când a fost făcut public incidentul cu permisul auto.
FCSB. Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga) a trecut printr-o perioadă cumplită în urmă cu două luni, când a fost făcut public incidentul cu permisul auto.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 17:50 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 18:31

Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga la FCSB) a trecut printr-o perioadă cumplită în urmă cu două luni, când a fost făcut public incidentul cu permisul auto.

Deși situația părea sub control din perspectiva lui Becali, care comenta controversa într-un mod încrezător, starea psihică a lui Coman ar fi fost la polul opus. 

Potrivit Fanatik, în seara incidentului, fotbalistul l-ar fi sunat plângând pe patronul lui FCSB și i-a promis că o astfel de greșeală nu se va mai repeta, fiind speriat de eventualele consecințe. Becali l-a înțeles pe Coman, pe care l-a forțat în continuare în primul „11”, chiar dacă peformanța lui din teren era clar în scădere.

FCSB. Florinel Coman, OUT până la finalul sezonului

Florinel Coman va lipsi de la FCSB până la sfârșitul sezonului din cauza unei rupturi musculare suferite în meciul naționalei cu Macedonia de Nord (3-2). E cea mai recentă lovitură pe care o primește internaționalul român, într-o stagiune groaznică pentru el. 

Coman nu a mai înscris deloc de aproape patru luni. Cel mai recent gol al său a fost marcat pe 5 decembrie 2020, într-o victorie cu UTA, 3-0. De atunci a mai apărut în 17 partide fără să mai contribuie vreodată decisiv pentru echipa lui.

3 milioane de euroa costat Florinel în 2017, când a fost achiziționat de la Viitorul. El e cel mai scump fotbalist pe care l-a cumpărat Becali vreodată

20.000 de euroconstituie salariul lunar al lui Coman, cel mai mare de la FCSB. Becali a exprimat des convingerea că va încasa în schimbul lui Florinel mai mult de 10 milioane de euro în momentul în care-l va ceda într-un alt campionat

Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gabi Balint, propunere-surpriză pentru FCSB: „Ăsta e stadionul pe care ar trebui să joace!”

Gigi Becali dă vina pe un jucător după egalul cu Craiova: „Ocaziile au apărut după greșelile lui!” » Ce spune despre meci

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (27)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 Aprilie 2021, 15:48
Postat de adriann_ pe 05 Aprilie 2021, 19:09

Se demonstreaza foarte simplu CU DATELE DE LA POLITIA DE FRONTIERA :))) Coman nu a fost in Ucraina nici cat sa de a examenul, darmite ca sa faca un curs samd. NU ESTE REZIENT IN UCRAINA DECI CONFORM LEGISLATIEI DE ACOLO NICI NU SE CALIFICA PENTRU OBTINEREA PERMISULUI UCRAINIAN :))) Intamplarea face ca eu sunt CONTRA statului "de drepti" din Romania, ala in care se prezuma vinovatia in orice speta care are legatura cu politica samd. Dar la Coman treaba e super-clara, el ar trebui sa aiba saptamani intregi petrecute in Ucraina, sa existe acolo hartiile de la examenul teoretic de permis etc. Daca tu crezi ca exista vreo sansa ca permisul ala sa fie autentic poti sa crezi si in Yeti, Zana Maseluta samd :)))

Nu e chiar asa simplu. Daca permisul e fals, atunci treaba e clara, politia din Ucraina confirma falsul si gata. Dar daca permisul e valabil, se complica lucrurile. Chiar daca, in conformitate cu datele de la politia de frontiera, Coman s-a aflat pe teritoriul Romaniei atunci cand ar fi trebuit sa sustina examenul din Ucraina, permisul ramane permis. Cei din Ucraina pot eventual sa inceapa o ancheta in urma sesizarii venite din partea autoritatilor din Romania si sa anuleze permisul in cazul in care se dovedeste ca a fost obtinut pe cai ilicite, caz in care Coman isi pierde dreptul de a sofa, iar politistii ucrainieni care au eliberat permisul vor fi sanctionati. Insa in Romania Coman este acuzat ca a condus un vehicul cu permis fals, nu ca a obtinut ilegal un permis valabil. El poate fi acuzat ca a obtinut un permis valabil in mod ilicit numai in Ucraina, tara unde s-a produs eventuala infractiune.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  06 Aprilie 2021, 11:17

Nu doresc raul nimanui dar daca eram oricare dintre noi astia care mai scriem comentarii pe acest site eram deja la parnaie. In Romania nu mai exista justitie de foarte mult timp (Mario Iorgulescu ??? alooo?). Stati linistiti , Coman nu o sa faca nici o zi puscarie ptr ca suntem mai corupti decat aia ce umbla desculti cu Kalashul in mana prin Uganda si Zambia. Noapte buna Romania (tara UE) :))

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Aprilie 2021, 22:12
Postat de adriann_ pe 05 Aprilie 2021, 19:34

Muzzi, esti machedon?

sunt roman, sunt constantean si am crescut printre machidoni, dar nu, nu sunt machidon, chiar daca vorbesc machidoneste ca ei!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează