FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FCSB - GAZ METAN // Mihai Velisar s-a tăiat în gresie! Accidentul stupid din cauza căruia unul dintre cel mai buni fotbaliști ar putea rata meciul

Articol de , - Publicat joi, 05 decembrie 2019 19:00

Mihai Velisar, revelația Mediașului în acest sezon, ar putea să rateze partida cu FCSB din cauza unui accident stupid: a mers desculț prin sala de antrenament și s-a tăiat la picior într-o placă de gresie!

Edi Iordănescu nu știe încă dacă-l va putea folosi împotriva FCSB pe Mihai Velisar, unul dintre fotbaliștii cei mai buni ai Gazului. Fundașul stânga constituie o surpriză, a semnat cu Mediașul în vară, evoluase doar în ligile inferioare și a devenit imediat titular la club și internațional de tineret. Statutul lui Velisar nu s-a modificat între timp, el încă e un om important pentru Iordănescu junior, doar că a fost victima unui accident.

Mihai a mers desculț prin sala de antrenament, în timpul programului de refacere, și s-a tăiat la picior în latura unei bucăți de gresie. Accidentarea nu e gravă, nu vor exista consecințe majore, doar că prezența fundașului stânga pe Arena Națională e incertă. Edward și fotbalistul vor hotărî mâine. Azi sunt șanse de 50 la sută ca apărătorul să poată fi totuși folosit din startul jocului cu vicecampioana.

Velisar e o descoperire spectaculoasă. El era sub contract cu Petrolul, însă ploieștenii nu-l considerau îndeajuns de bun pentru liga a doua, îl împrumutaseră la Metalul Buzău, în "C". După o stagiune la Metalul, Gaz Metan l-a ofertat pe Velisar și l-a cumpărat ușor de la Petrolul, cu numai 30.000 de euro.

Din moment ce Petrolul nu-l considera bun pentru "B", a acceptat pe loc suma. Iordănescu l-a transformat pe Mihai într-un titular de bază al echipei lui, Rădoi l-a titularizat în naționala de tineret. Progresul "lateralului" în vârstă de 21 de ani e printre cele mai spectaculoase din competiție. 

18meciuri și două goluri are Velisar în acest sezon din Liga 1. În naționala de tineret a bifat trei selecții, fără să marcheze. Toate prezențele sale sub tricolor le-a înregistrat în campania curentă pentru calificarea la Euro 2021

VEZI ȘI:

FCSB // De ce spune Gigi Becali că Astra lui Bogdan Andone nu are șanse la titlu + cine e „singura contracandidată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează