FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a anunțat condițiile în care îl transferă pe Adrian Petre: „Vreau să-l iau la prețul pe care îl vreau eu!”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 14:18

Adrian Petre la FCSB, mutarea anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, a fost comentată de Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor.

„Îl iau pe Adrian Petre dacă îmi propun să fac asta. Vreau să-l iau la prețul pe care îl vreau eu”, a spus Gigi Becali, la Pro X. Acesta a mai spus că posibilul transfer al lui Petre depinde de plecarea lui Gnohere în Egipt

ADRIAN PETRE A PIERDUT ECHIPA!

Deși a confirmat din plin în primele două sezoane la Esbjerg și a și participat cu naționala României la Euro 2019 de tineret, unde a ajuns în semifinalele competiției, la care a bifat 3 jocuri și a și marcat un gol, Adrian Petre a regresat din vară și până acum la gruparea daneză. 

Prestațiile lui au fost din ce în ce mai slabe, motiv pentru care a și pierdut echipa de bază. În primele 20 de etape de campionat, Petre a început ca titular în mai puțin de jumătate dintre partide, 9.

Petre are doar 3 goluri marcate în actualul sezon, liderul golgeterilor fiind un polonez de 31 de ani de la Brondby, Wilczek, 17 goluri. Esbjerg a acuzat din plin lipsa de formă a lui Adrian Petre. A coborât în clasament și e penultima acum! Prima ligă daneză se va relua la jumătatea lui februarie. 

GIGI BECALI S-A INTERESAT DE ADRIAN PETRE

Interesul lui Gigi Becali pentru Adrian Petre nu e nou, însă zilele trecute, pe adresa clubului de care aparține vârful naționalei de tineret a și fost trimisă în scris o ofertă concretă din partea vicecampioanei României.

Suma pe care Becali îi anunță pe danezi că e gata să o achite e de numai 500.000 de euro, iar propunerea i-a determinat pe cei de la Esbjerg să nici nu stea prea mult pe gânduri și să respingă propunerea. 

Mai mult, clubul din Danemarca s-a simțit ofensat de suma pe care FCSB i-a oferit-o pentru un fotbalist pe care Esbjerg anunța pe parcursul toamnei că își dorește cel puțin 3 milioane de euro.

BECALI PLUSEAZĂ PÂNĂ LA 800.000 DE EURO

Foarte probabil, Gigi Becali va mări suma din ofertă, însă nu e dispus la un efort financiar care să depășească 800.000. O altă variantă pe care patronul FCSB ar dorit-o e aceea de a-l aduce sub formă de împrumut până la vară, perioadă în care să-i achite salariul actual, iar la finalul sezonului să aibă posibilitatea de a activa o clauză de cumpărare, însă e o soluție pe care Esbjerg nu o agreează sub nicio formă.

1.300.000 de euroe cota de piață pe care o are acum Petre, cu 200.000 de euro sub nivelul la care era în vara lui 2019

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali, detalii incredibile despre transferul lui Gnohere în Egipt: „Le-am zis că trimit scrisoare la DNA”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
aius
aius  •  14 Ianuarie 2020, 16:25

Il doare la,, pila,, pe Petre de tine si de pretul tau !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  14 Ianuarie 2020, 15:50

Adi Petre ar trebui să facă ORICE, numa' să NU vină la Jiji. Şi nici în ţară, în general, dacă vrea să fie fotbalist (nu doar jucător) n-are ce căuta pe-aci prin MămăLiga.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează