FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali dă lovitura cu Florinel Coman: „Am primit un telefon și am cerut 25 de milioane! Negociem, nu s-au speriat de sumă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 12:56

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a afirmat că poartă discuții în privința transferului lui Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga).

Am primit un telefon și am cerut 25 de milioane pe Coman. Intermediarul a spus că banii nu sunt o problemă. Faptul că negociem înseamnă că nu s-au speriat de sumă.

Florinel acum face atât, dar valoarea lui e de 100, 150 de milioane de euro, asta va fi cota lui peste un an sau doi”, a afirmat Becali, conform Pro X.

PRESA DIN ANGLIA A ANUNȚAT INTERESUL LUI MANCHESTER CITY

Coman are cifre excelente în actuala stagiune pentru vicecampioana României, și-a câștigat statutul de titular incontestabil, iar ofertele pentru jucătorul recent intrat și în atenția selecționerului Cosmin Contra nu întârzie să apară.

Dailymail a scris săptămâna trecută că au existat mai multe runde de discuții între reprezentanții lui City și cei de la FCSB și că acestea s-au intensificat în ultima vreme.  

Jurnaliștii britanici i-au conturat portretul în jurul comparației cu Kylian Mbappe. În articol este amintit și „excentricul Gigi Becali, patronul care dorește să obțină o mică avere pe jucătorul său ofensiv”. 

3.500.000 €este cota lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt

24 de goluriși 22 de pase decisive a reușit Coman la FCSB, în 89 de meciuri oficiale

MATCH PREVIEW BOTOȘANI - FCSB

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali a anunțat că îl vinde pe Harlem Gnohere: „Am o ofertă mică, dar e bună. Îi dau drumul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
romeverest
romeverest  •  08 Noiembrie 2019, 23:16

Voi sunteti normali ? Cat timp mai publicati toate tampeniile care-i ies pe gura ciobanului fardat ?? Cine naiba este Coman si ce mari rezultate a avut baiatul asta ca vreun patron de echipa sa-i ofere 25 de mil. de euro ?? De aberatiile alea cu 100-150 de mil. de euro nici nu merita sa mai discutam !! Voi nu simtiti vreo jena in interiorul vostru cand publicati asemenea declaratii aberante a unui om care nici nu stie cu ce se mananca fotbalul asta ??

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  08 Noiembrie 2019, 20:11
Postat de Vlad Muresan pe 08 Noiembrie 2019, 15:35

Pe jucătorii Stelei se bat granzii Europei pe când nimeni nu vrea nici macar gratis rapciugile de la cfr, așa se întâmplă când toată lumea te cunoaște că blatisti cu arbitrii de casa.

Gluma zilei :)))) Cum sa se bata „granzii” pe niste jucatori din liga a 4-a? In ce-l priveste pe fecesebistul Coman, va merge afara in cel mai fericit caz prin Turcia. Cehia sau Rusia, daca nu cumva la arabi, iar ciobanul albanez va lua pe el 2,5-3 milioane de euro

777ghedeon
777ghedeon  •  08 Noiembrie 2019, 19:45

Mincinosule vezi ca Tudor o sa iti dea mătănii multe sa faci pentru ca minti ca un om de nimic. Daca iei 3 milioane pe *** asta sa zici saru mana. Auzi 25 de milioane? Râzi și cu *** de oierul asta ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează