FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, fermecat de Ionuț Panțîru: „Nu există un fundaș stânga ca el în Europa, nici Jordi Alba! Poate doar Marcelo”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 13:43

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, l-a lăudat din nou pe Ionuț Panțîru (23 de ani, fundaș stânga), pe care l-a comparat cu Jordi Alba (30 de ani) și Marcelo (31 de ani), doi dintre cei mai buni fotbaliști pe posturile lor din lume.

„Panțîru a avut nevoie de acomodare? Din toată Europa, dacă-mi dai un fundaș stânga, chiar și pe Jordi Alba, tot pe Panțîru l-aș alege! Poate doar pe Marcelo l-aș vrea, pentru că îmi place mie. În rest, nu există un fundaș stânga ca el”, a declarat Becali la Pro X.

Panțîru a fost transferat de FCSB în vara acestui an de la Poli Iași, pentru 200.000 €. Acesta a evoluat deja în 15 partide pentru vicecampioana României, reușind să înscrie o dată și să ofere 2 pase decisive.

500.000 €este cota de piață a lui Panțîru, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

MATCH PREVIEW BOTOȘANI - FCSB

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali dă lovitura cu Florinel Coman: „Am primit un telefon și am cerut 25 de milioane! Negociem, nu s-au speriat de sumă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
romeverest
romeverest  •  09 Noiembrie 2019, 10:50

Asta-i nebun de legat !! Fratilor....nu mai publicati toate nebuniile afirmate de ciobanul fardat !! Efectiv va descalificati profesional si va faceti de rusine in presa sportiva internationala !! Pipereanul face asemenea afirmatii, pe care nici el nu le crede, in speranta ca exista vreun ziarist nebun care sa i le publice prin ziare !! Cred ca v-ati prins de tactica lui, dar tot continuati sa-i faceti pe plac !! Asta isi bate joc de voi !!

dragos_chiva
dragos_chiva  •  09 Noiembrie 2019, 00:57

Are dreptate domnul Becali, Panțîru este un jucător extrem de tehnic nu numai că face faza de apărare curat dar este suficient de tehnic încât să pună mari probleme și în faza ofensivă.Îmi pare rău că trebuie să o spun dar la acest moment Panțîru este cu mult peste Bancu care este titular pe acest post la echipa națională. Și să știți că domnul Becali a fost modest când l-a lăudat numai pe Panțîru fiindcă pe cealaltă parte are un alt fundaș lateral (Crețu) cu exact aceleași caracteristici ca și Panțîru. Se vede treaba că la FCSB oamenii cu ochi de specialist fin care caută noi jucători sunt încă pe post și își fac datoria.

777ghedeon
777ghedeon  •  08 Noiembrie 2019, 19:41

Oierule iar furi curent.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează