FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A lucrat 4 ani alături de Gigi Becali și n-are niciun dubiu: „Poți să câștigi 20 de meciuri la rând cu 3-0, pe Becali nu-l schimbi!” + E dezamăgit de Dică

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 09:01 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 10:20

Florin Lovin (40 de ani), la FCSB între 2005 și 2009, crede că niciun antrenor nu ar putea să-l determine pe Gigi Becali să renunțe la obiceiurile sale.

Imixtiunea lui Gigi Becali la echipă este deja de notorietate. Implicat activ în viața echipei, la schimbări, echipele de start și întotdeauna la transferuri, Gigi Becali și-a clădit reputația de patron cu care se lucrează greu.

Din acest motiv, lui Florin Lovin, 4 ani jucător la FCSB, i-ar plăcea ca antrenorii să refuze să mai semneze cu clubul roș-albastru. Lovin consideră că niciun antrenor nu va putea să-l schimbe pe Becali, indiferent de parcursul echipei sub comanda lui.

Gigi Becali, decizie radicală după umilința cu West Ham: „Nu vreau să fiu batjocorit!”
FCSB - WEST HAM 0-3
Gigi Becali, decizie radicală după umilința cu West Ham: „Nu vreau să fiu batjocorit!”

Florin Lovin a lucrat 4 ani alături de Gigi Becali și e sigur: „Să fii dedicat nu e de ajuns la FCSB”

Pe mine m-a dezamăgit puțin Dică. Chiar aș vrea să-l văd pe Gigi Becali în situația în care niciun antrenor român să nu fie de acord să lucreze cu el. De ce m-a dezamăgit? La primul telefon, Becali a avut confirmarea! Dică a considerat că dacă va califica echipa în Conference League, va avea liniște tot anul.

E clar că e un club în care consecvența nu e un cuvânt de ordine, cu lucrurile făcute după un plan.

Îl cunosc pe Dică, muncește, își dă sufletul la antrenament, nu doarme nopțile gândindu-se, e dedicat. Dar asta nu e de ajuns pentru a reuși la FCSB. Trebuie să beneficiezi de anumite circumstanțe”, a precizat Lovin la Orange Sport. 

Florin Lovin: „Nimeni nu îl va schimba pe Gigi Becali”

„Toți antrenorii care aleg FCSB au în cap ideea că dacă au rezultate la început, îl schimbă pe Gigi Becali. Nu, nu îl va schimba nimeni! Nici dacă vine un antrenor, câștigă fiecare meci cu 3-0 și are 20 de victorii la rând! Bag mâna în foc că nu va rezista!

Acolo e vorba pur și simplu de ambiție, de comportamentul lui Gigi Becali, nu se poate abține. Țineți minte când câștiga Iordănescu pe bandă rulantă? Nu îi convenea, că «nu câștigăm la două goluri diferență, că nu avem posesie»”, a punctat Lovin la Orange Sport.

Sincer, din ce era la îndemână să semneze cu FCSB, Liviu Ciobotariu mi se părea cea mai bună variantă. De ce? O carieră la înalt nivel ca jucător, a avut performanțe ca antrenor cu echipe mici, Târgu Mureș, Voluntari, și știe să gestionzee relații cu jucători cu personalitate. A lucrat cu Tamaș, cu Budescu... 

- Florin Lovin

A lucrat 4 ani alături de Gigi Becali și n-are niciun dubiu: „Poți să câștigi 20 de meciuri la rând cu 3-0, pe Becali nu-l schimbi!” + E dezamăgit de Dică
Florin Lovin, la Orange Sport // foto: captură YouTube

VIDEO: Liviu Ciobotariu a ieșit în față și a vorbit în premieră despre oferta lui Gigi Becali

Mai multe știri despre FCSB: 

Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”

Talpan râde de FCSB după umilința din Conference League: „Cum să nu-i bată ăia cu 10-0, dacă marele italian nu știe la ce echipă joacă?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
laur_gr
laur_gr  •  05 Noiembrie 2022, 16:45

Florin Lovin este negativist: scopul actiunilor lui este unul negativ: de exemplu ca sa-i faca in ciuda lui Becali. Isi conduce viata dupa principii negative: gen sa moara si capra vecinului. Dica gandeste pozitiv: s-a dus pentru Steaua, nu pentru Becali. Dar lui Lovin nu-i trece prin cap una ca asta.

richter90210
richter90210  •  05 Noiembrie 2022, 13:42

Am urmarit video-ul atasat, partea de interviu cu declaratiile legate de oferta de la FCSB ale domnului Ciobotariu incepe de pe la minutul 3. Recomand cu incredere sa va uitati la video daca aveti timp, mi se pare de foarte mult bun simt si tact ce spune. Eu habar n-aveam ce gen de om e, nici acum nu pot sa spun ca-l inteleg sau cunosc dupa video de 8 minute, dar mi-a placut felul elegant in care a pus problema. Si 100% de acord cu ce spune, desi nu sunt lucruri noi, dar ar trebui sa le spuna toti antrenorii contactati de FCSB. Poate daca spun 20-30 de oameni acelasi lucru cand sunt contactati se schimba ceva.

police_fashion
police_fashion  •  05 Noiembrie 2022, 12:56

Foarte corect, Florin Lovin! Gigu Becali este la sfârșitul carierei de "stăpân-antrenor"! Nu îl mai ajută nici vârsta și nici mintea. A pierdut complet corabia, aceasta se va scufunda puțin câte puțin. La revedere FCSB! Repet, nu putem să îl considerăm salvatorul fotbalului din România. A ținut în viață ceva care este putred, care trebuia reformat de multă vreme. Fotbalul ținut de el în viață este o comicărie, suntem de râsul curcilor, ne bat toți neica nimeni. Avem fotbaliști care cresc intr-un mediu toxic, susținut și având parte de vină la crearea lui și de către domnul Becali. Când jucatorii tineri văd cum se lucrează la formația din Berceni și nu numai, ce să învețe? Cum să se formeze ca jucători cu atitudine corectă, adevărați profesioniști? Cam despre asta este vorba. Și din pacate si noi suntem de vină că nu sancționăm acest comportament și sustinem o echipă greșit condusă.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează