FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură cruntă pentru FCSB » Gigi Becali anunță cât va sta Florinel Coman pe tușă după accidentarea de la „națională”

Florinel Coman, accidentat în România - Macedonia de Nord +36   FOTO
Florinel Coman, accidentat în România - Macedonia de Nord

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 08:13 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 08:28

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, susține că Florinel Coman (22) va lipsi două luni după ce s-a accidentat în tricoul echipei naționale.

Coman nu va mai juca cel puțin până la finalul lunii mai, potrivit spuselor lui Gigi Becali. Ceea ce înseamnă că va rata nu doar meciurile din acest final de sezon regulat, cu Universitatea Craiova și Sepsi, cât și întreg play-off-ul, din moment ce acesta va ajunge la o concluzie pe 27 mai. 

Gigi Becali: „Coman stă două luni”

„Coman stă două luni, așa mi s-a spus. Nu-i nimic, va trebui să muncească și va fi bine”, a declarat latifundiarul pentru sport.ro.

Îmi pare rău de situația lui Florinel, am discutat zi de zi, medicul nostru a discutat cu cel de la FCSB în fiecare zi pentru a aflat dacă a avut probleme dinainte. Sper să nu fie foarte gravă problema lui, și nouă ne este greu pentru că nu ne putem baza pe un fotbalist foarte bun.
- Mirel Rădoi, selecționer România

Cel mai probabil, locul lui Coman în banda stângă a atacului va fi luat de Octavian Popescu. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Meciul de la Kiev o aduce pe Dinamo aproape de licență! DDB a făcut marele anunț: de câți bani mai au nevoie

GSP răspunde celor mai importante întrebări în legătură cu arbitrajul video: când și cum va fi implementat și de ce costă 500.000 de euro?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
dobrin
dobrin  •  28 Martie 2021, 18:02
Postat de persanu pe 28 Martie 2021, 14:08

Cand ai impresia ca esti mare fotbalist si intri in teren neincalzit ... se intampla sa iti ratezi cariera si sa ramai la FCSB 4 Life. Oricum de ceva timp Coman topaie pe teren ca o caprioara ... pacat de el... acum va avea regrete si mai mari cand a vazut pe ce salariu au plecat Mihaila si Man ... stai la oier la stana Comane si iti iei salariu ... si asa ti-a placut tie ca te lauda oierul si atunci cand nu-ti dai toata silinta pe teren.

Ei, dar cine mai are dosar penal si aspirator de portofel...

amadeus2021
amadeus2021  •  28 Martie 2021, 15:05

Recuperarea la Rahova sau Poarta Albă?

leu.mr
leu.mr  •  28 Martie 2021, 14:55

Pacat pentru el dar poate reveni. De la meciul acela cu ciobanii aia sirbo-unguri i se trage totul !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează