FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a dat mână liberă lui MM Stoica: „Fă selecție și dă jumătate dintre ei afară! Pentru ce să bag atâția bani?”

Becali i-a dat mână liberă lui MM Stoica pentru a reduce din personalul academiei
Becali i-a dat mână liberă lui MM Stoica pentru a reduce din personalul academiei

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 12:23 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 12:50

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, intenționează să facă restructurări masive în sectorul juvenil al clubului. În acest sens, i-a dat mână liberă lui MM Stoica pentru a reduce din personalul academiei. 

FCSB a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai puternice academii din România, însă asta nu-l încântă în mod deosebit pe Gigi Becali. 

Nemulțumit că, până acum, nu a obținut profit cu vreunul dintre puștii crescuți în propria pepinieră, latifundiarul a luat hotărârea de a aloca mai puțini bani către „grădinița” de fotbaliști pe care o deține în Berceni. L-a delegat pe MM Stoica pentru a înjumătăți personalul de acolo, adăugând că vrea să renunțe și la „mutantul” Unirea Constanța, „satelitul” neoficial al FCSB-ului.

Gigi Becali dă afară 8 jucători de la FCSB: „Să stea pe bancă și să înghețe cu coasta fisurată!”
FCSB
Gigi Becali dă afară 8 jucători de la FCSB: „Să stea pe bancă și să înghețe cu coasta fisurată!”

Gigi Becali i-a dat mână liberă lui MM Stoica: „Fă selecție și dă jumătate din ei afară!”

„I-am spus lui Vasi Geambazi să facă curțenie la academie. Vreau să nu mă mai coste 120.000 de euro, vreau să mă coste 60.000. I-am spus să facă curățenie, dar nepoții mei nu ascultă, fac ce vor.

Așa că am spus că de selecție se ocupă MM! «Fă selecție și dă jumătate din ei afară! Jumătate din antrenori, jumătate din personal!». Pentru ce să bag atâția bani? Că nu scot nimic. Sunt doar câțiva care au ieșit de acolo, Pantea, Chirițoiu, Ciuciulete și încă unul.

Am zis eu că fac echipă de Divizia B, dar o să o desființăm și pe aia, am băgat și pe acolo vreo 300.000 (n.r. - face referire la „satelitul Unirea Constanța, administrat de Vasile Geambazi), a spus Gigi Becali, la Pro X. 

FCSB consumă bani la foc automat cu academia

FCSB are una dintre cele mai bune școli de tineret din România, iar în ultimul clasament actualizat al Academiilor de Fotbal din România, pe anul 2022, ocupă locul trei, sub Viitorul și Csikszereda.

Becali a investit bani serioși în centrul de tineret, dar fotbalistul cel mai bun apărut din club, Octavian Popescu, a fost cumpărat cu 200.000 de euro. Popescu a fost adus în urmă cu doi ani, el nu a crescut la FCSB, a venit de la Regal Sport, un mic club de juniori din București. Popescu are 19 ani și este evaluat acum la zeci de milioane de euro.

Unirea Constanța evoluează la Clinceni, cu Consiliul Județean Ilfov ca sponsor pe tricouri!

Unirea e o echipă din Constanța și a înlocuit Farul în liga secundă, după care a preluat locul Clincenilor. „Satelitul” neoficial al FCSB-ului e dobrogean, însă evoluează la Clinceni, cu Consiliul Județean Ilfov ca sponsor pe tricouri! Nu e un club de sine stătător, ci un „satelit” neoficial. Vasile Geambazi, nepotul lui Becali, gestionează trupa-fantomă din L2, una a cărei casă a fost incertă de la înființare și până acum.

În stagiunea trecută, imediat după implicarea lui Geambazi și cooptarea în lot a unor fotbaliști din centrul de tineret al FCSB-ului, constănțenii se antrenau în București și își disputau în Techirghiol partidele considerate pe teren propriu. Mihai Stoica susținuse la un moment dat mutarea echipei în Urziceni, numai că arena din Bărăgan era improprie pentru găzduirea unor meciuri oficiale și ideea a fost abandonată.

VIDEO Leo Strizu: „Pintilii decide programul de pregătire al FCSB-ului”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali dă afară 8 jucători de la FCSB: „Să stea pe bancă și să înghețe cu coasta fisurată!”

A dat gol cu CS Mioveni, dar Gigi Becali îi anunță plecarea de la FCSB: „M-am înțeles cu clubul!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
parpalache
parpalache  •  07 Decembrie 2022, 16:33

Pai„selecție”faceți tot timpul!De la sateliți!Dar nenorocirea e ca pâna sa-i dați afara,mai intâi ii bagați la naționala!

romeverest
romeverest  •  07 Decembrie 2022, 11:28

“ Popescu are 19 ani și este evaluat acum la zeci de milioane de euro” !!!! Cine l-a evaluat la aceste sume ?? Pipereanul ?? Hai sa fim seriosi !!! Zeci de milioane valoreaza unul ca Bellingham, aceiasi varsta cu Popescu, care insa joaca la mondiale si marcheza goluri !!

quattro21
quattro21  •  06 Decembrie 2022, 23:23

Totusi gsp.... Chiar nu aveti pic de respect pentru voi insiva? Pana cand sa promovati puscariasi si oameni fara caracter? Niste limite ma gandesc ca trebuie la orice publicatie sportiva

Vezi toate comentariile (23)
Comentează