FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șocant! Gigi Becali vrea să-l răsplătească pe Florinel Coman după cazul „Permisul”: „Am grijă de copiii mei, îi fac 50.000 de euro salariul!”

Gigi Becali și Florinel Coman +15   FOTO
Gigi Becali și Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 20:44 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 21:25

Lui Florinel Coman (22 de ani) i-a fost întocmit dosar penal după ce a fost prins în timp ce gonea pe Autostradă cu 165 km/h fără să aibă permis auto eliberat în România, dar Gigi Becali (62), finanțatorul de la FCSB, nu l-a scos de pe lista preferaților săi pe „Mbappe”.

Latifundiarul a comentat situația lui Coman și susține că îl va sprijini pe fotbalist în cazul în care acest incident îi va afecta cariera. În prezent Coman încasează lunar 20.000 de euro la FCSB, dar Becali afirmă că este dispus să îi mărească salariul la 50.000!

Gigi Becali: „Îi fac salariul de 50.000 lui Coman”

Se poate să-i dea puşcărie 1,2,3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Cariera lui dacă o să aibă o cotă joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB şi o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000”, a declarat Becali la Realitatea Plus. 

Pe deasupra, Gigi Becali a oferit motivul pentru care Florinel Coman nu a devenit lider la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor spune că fotbalistul în vârstă de 22 de ani „face caterincă”, ceea ce nu le este permis liderilor: „Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească”. 

„Depinde de familie, de educaţia aia de mic copil, de caracterul părinţilor. Vreau să spun că Man câştiga tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 la oră. Sunt oameni şi oameni, alţii mai teribilişti, agresivi, impulsivi. Le-am spus, îl vedeţi pe Ronaldo: muncă, muncă şi iar muncă. Eu mă bucur acum că o să se cuminţească mai mult. I-am spus «nu faci puşcărie pentru asta», el tremura”, a adăugat Becali. 

  • FOTO. Cum arată bolidul lui Florinel Coman
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și 5 ani! 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Gigi Becali susține că Florinel Coman are permis valabil, obținut în Ucraina, însă documentul pe care fotbalistul l-a prezentat nu este un permis auto, ci o traducere a unuia

VIDEO: Andrei Prepeliță despre inconștiența lui Florinel Coman

Citește mai multe știri despre situația lui Florinel Coman:

Daniel Pancu știe prin ce trece Florinel Coman: „Și eu am condus fără permis, am băut la

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1986
1986  •  24 Februarie 2021, 08:06
Postat de ripensistu pe 23 Februarie 2021, 22:12

GB intruchiparea prostiei.

Tu poate esti mai destept , cum valorifici faptul asta in viata ta de amarastean ?

demolarii
demolarii  •  23 Februarie 2021, 23:48

Cred ca ar trebuii impozitare veniturile sportivilor după o formulă care sa tina cont de salarul minim al unui cetățean. Astfel ,cum cariera unui jucător e de cca 15 ani ( intre 18 si 33) iar stagiul de cotizație pentru un bărbat e de 35 de ani, rotunjit in favoarea jucătorului , putem emite o formulă ca e scutit de unele taxe ca și sportiv pana la valoarea salariului minim x 3. Pe de altă parte , prefer ca un club din Liga a 3-a sa plateasca un jucător cu 6000 euro/luna . Pentru ca aceea echipă este a MAPN, și cine cunoaște la nivel tangential sistemul , stie și cum motivează succesul Csa Steaua pe militarii aflați în situații de război. Ca unii sa aiba palate sau Maybachuri, ori sa conduca bolizi cu un carnet dintr-o țară a cărei limba probabil ca nu o cunoaște, exista oameni care garantează cu viata apartenenta la protecția Nato . Da 50000 euro familiei militarului mort pe front ca sa ne cumpărăm bunavointa altor state.......sau trimete-i pe MM,Argaseala, Luțu, Helmuth și alți oportunisti ca și ei în locul anonimului militar......

875360749272795
Costi Corabu  •  23 Februarie 2021, 23:27

Are permis Florinel, de pe vremea când juca la Dinamo Kiev, ce nu știati ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează