FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, gata să rezolve problema atacantului! Cele mai noi detalii de la negocierile purtate de Becali: „S-a ajuns la o înțelegere”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 08:09 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 08:45

Gigi Becali este aproape să realizeze un nou transfer la FCSB, negocierile cu cehul Zdenek Ondrasek (32 de ani) fiind foarte avansate, spun cei implicați în afacere.

Deși Wisla Cracovia și Sepsi au intrat pe fir, FCSB este favorită în cursa pentru obținerea semnăturii atacantului care și-a reziliat recent contractul cu Viktoria Plzen.

Adrian Neaga, fost atacant la FCSB, este cel care i l-a propus pe Ondrasek lui Becali, iar acum a dat oferit cele mai noi detalii de la negocieri, dezvăluind că mai este doar un detaliu de pus la punct.

FCSB, la un pas să-l transfere pe Zdenek Ondrasek: „S-a ajuns la o înțelegere”

„Dintre toţi atacanții, Ondrasek mi s-a părut cel mai potrivit pentru Steaua. S-a ajuns la o înțelegere! Singurul lucru care a rămas de pus la punct e durata contractului. 

Nea Gigi vrea pe un an, jucătorul vrea pe doi ani. I-a propus un an și, dacă joacă 70% din meciuri, se prelungește cu încă un an. Iar dacă va juca și în al doilea an 70% din meciuri, încă un an.

Nea Gigi i-a propus un contract foarte avantajos, ce nu cred că un alt club poate sa ii ofere! De aceea sunt foarte încrezător că se va face transferul. Suma de transfer să o spună nea Gigi dacă vrea, eu nu pot să o spun. Sumele să le spună nea Gigi”, a spus Adrian Neaga la TV Telekom Sport.

Cine este Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali 

Zdenek Ondrasek este un atacant central care măsoară 1,86 metri și evoluează din septembrie 2020 la Viktoria Plzen. Ondrasek are în CV echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas. La Plzen, a înscris de 7 ori în 36 de meciuri. 

Zdenek Ondrasek, sub contract cu partenerii Aneimaria Prodan

 Zdenek Ondrasek este impresariat de frații Zika, parteneri ai Aneimaria Prodan în firma SPOCS. Din informațiile oferite de site-ul oficial, Pavel Zika este directorul executiv al firmei de impresariat, iar David și Filip sunt colaboratori. 

7 selecțiiare Ondrasek în „naționala” Cehiei, pentru care a debutat în octombrie 2019. A înscrsi de două ori

SPOCS reprezintă o rețea globală de consultanți sportivi, cu sferă de influență în Munchen, Hamburg, Londra, Birmingham, Marid, Zurich, Sofia, Viena, Paris, Praga, Istanbul, București, Cairo, Dubai sau Qingdao.

VIDEO FCSB, primul antrenament sub comanda lui Dinu Todoran

Citește mai multe știri despre FCSB

Antrenorul care a refuzat FCSB explică de ce l-a căutat Becali: „Munca mea a rămas apreciată” » Ce spune despre Todoran

FCSB o ține în viață pe Dinamo! PCH confirmă ajutorul financiar de la Becali: „Situația e groasă rău, cum n-a fost niciodată!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
valyomanyd
valyomanyd  •  20 Iunie 2021, 11:04

Gurile rele spun ca pe langa durata contractului mai e de negociat si suma de transfer, cica clubul actual nu a reziliat cu el, doar i-a dat voie sa negocieze cu alte cluburi...De urmarit..

danut1971
danut1971  •  20 Iunie 2021, 10:59

si gigi aduce batrani

kovacsistvan
kovacsistvan  •  20 Iunie 2021, 10:51

S-a ajuns la o intelegere. Nu vine in mocirla .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează