FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Helmuth Duckadam s-a enervat în direct la TV și s-a luat de Ioan Hora: „Dacă ai sânge în instalație, spune asta când ești la echipă! E urât, nu-mi place”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 20:20

Helmuth Duckadam, 60 de ani, președintele de imagine al celor de la FCSB, a fost extrem de deranjat de declarațiile date de Ioan Hora, fostul atacant al echipei.

Duckadam i-a reproșat vârfului de la Gaz Metan declarațiile făcute la adresa echipe roș-albastre și faptul că nu a spus asta când încă era la FCSB. 

„E urât... Jucătorii când vin, o fac pentru bani, nu vin de dragul FCSB. El a venit din Turcia. Dacă juca bine acolo, rămânea în Turcia. Dacă ai sânge în instalație, spune asta când ești la echipă. Spune atunci că nu te bagă autorul, când pleci. De ce spui acum?

El știa ce-l așteaptă la FCSB. De ce a venit? De dragul lui Becali? Ai venit, ai luat bani... Când dădea gol, îl lăudam. Dacă juca bine, ce să fac? Banii i-a luat? A plecat cu bani? Acum critici... Dacă nu-ți place cineva, spune pe moment. 

După ce pleci spui că Becali făcea echipa și Vintilă e nu știu cum.

Nu-mi place asta. Nu a spus atunci că poate s-a gândit că nu primește salariul. Eu, dacă plec acum, nu voi zice nimic rău de patron”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

„L-am văzut și pe Nistor, care cânta imnul Craiovei. Mă lași cu fotbaliștii ăștia... Eu am jucat la Steaua și la UTA. Dacă mă duc la Rapid, nu voi pupa steagul” 
Helmuth Duckadam 

VIDEO Ioan Hora: „Toți sunt afectați din cauza lui Becali! Asta că Vintilă conduce echipa...”

Vezi și:

VIDEO FCSB, egal spectaculos cu Lokomotiv Moscova: 6 goluri marcate și un penalty ratat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
lixandru88
lixandru88  •  21 Ianuarie 2020, 09:48
Postat de jack_the_stripper pe 21 Ianuarie 2020, 09:45

Bravo, dle moderator! Șterge tot ce nu-ți convine, dar lasă mizeriile mâzgălite de unul și altul... Halal!

Faci referile la ''ca caracterul'' scris de confratili tau, JohnLaslas?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Ianuarie 2020, 09:45

Bravo, dle moderator! Șterge tot ce nu-ți convine, dar lasă mizeriile mâzgălite de unul și altul... Halal!

lixandru88
lixandru88  •  21 Ianuarie 2020, 09:31
Postat de johnwick pe 20 Ianuarie 2020, 22:50

ce ma distreaza ca caracterul mic hora e "aparat" de caractere micutze de tot, care "n-au sange in instalatie" sa recunoasca ca sunt rinisti, ci isi fac cate 3-4 conturi clona de talpanisti sau ksvc-isti. Un ipocrit sustinut de ipocriti fcd spre B

''ca caracterul'' :)))) Bai ficisibi-ist agramat, Hora are caracter. De accea a si spus asta. Daca nu avea ar fi vorbit frumos despre 'nea Gigi' ***. #***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează