FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 4-3

FCSB - HERMANNSTADT 4-3 // VIDEO Costel Enache, nemulțumit de un aspect: „Am jucători cu experiență. Nu mă așteptam la asta din partea lor”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 22:43

FCSB a trecut de Hermannstadt, scor 4-3. Costel Enache, antrenorul oaspeților, vede un potențial încă neexploatat în cazul formației sale.

„Mă deranjează că am avut o mentalitate paguboasă. După primul gol primit, am avut o cădere din punct de vedere mental. Am jucători cu experiență, mă aștept de la ei să nu mai comită astfel de greșeli. Nu trebuia să fim dezechilibrați. Trebuia să continuăm să facem ce am discutat la antrenamente. Dacă ofensiv am fost destul de buni, adversarii au ajuns foarte ușor în situația de a marca.

Apărarea e semnul meu de întrebare. Dar trebuie totuși să fim logici. Suntem de trei săptămâni împreună. Sunt mulți jucători noi și e nevoie de ceva timp pentru a omogeniza lotul. Ne-am făcut temele, știam că ăsta este sistemul pe care îl vor folosi. Surpriza a venit la fundașul lateral stânga (n.r. Bălașa). Știam totuși că acolo va improviza. Ne așteptam la acest tip de joc, dar nu am putut să le oprim contraatacurile”, a analizat Costel Enache jocul la Look Sport. 

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB, abandonată de ultrași » Situație incredibilă la meciul cu Hermannstadt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close